Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Concert Lenny Kravitz la București

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Bilete la concertul Lenny Kravitz la Bucuresti.
Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a albumului Black and White America.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Albumul Black And White America a fost lansat pe 30 august 2011 și este primul material apărut via Atlantic Records/Roadrunner Records şi primul după cel din 2008, It Is Time For A Love Revolution, care a marcat cel mai de succes debut al lui Kravitz în topuri.

Lenny a găsit inspiraţia pentru acest album în locuri de la comunităţi mici din Bahamas până la străzile marelui Paris, făcând din Black And White America una dintre cele mai intime colecţii de melodii din cariera sa.

Kravitz a debutat în muzică în 1989 cu albumul Let Love Rule şi în prezent după mai bine de 20 de ani continuă să scrie muzică de calitate. Într-o carieră încununată de succes, a vândut peste 35 de milioane de discuri în întreaga lume şi a câştigat de patru ori Premiul Grammy.

Pentru a vă face o idee despre show-ul Lenny Kravitz, puteți urmări împresii și fotografii din cadrul truneului susținut de artist în 2011.

Biletele la Lenny Kravitz

Biletele la acest eveniment se găsesc în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, DOMO, librăriile Humanitas și Cărturești şi pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • VIP - 298 lei
  • Golden Circle - 170 lei
  • Normal Circle - 111 lei

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Linkin Park la București - 200 de bilete în plus la Golden Ring

În urma interesului sporit pentru biletele la Golden Ring, organizatorii concertului Linkin Park la Bucureşti au hotărât suplimentarea cu încă...

Închide