Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Concert Lenny Kravitz la București

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Bilete la concertul Lenny Kravitz la Bucuresti.
Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a albumului Black and White America.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Albumul Black And White America a fost lansat pe 30 august 2011 și este primul material apărut via Atlantic Records/Roadrunner Records şi primul după cel din 2008, It Is Time For A Love Revolution, care a marcat cel mai de succes debut al lui Kravitz în topuri.

Lenny a găsit inspiraţia pentru acest album în locuri de la comunităţi mici din Bahamas până la străzile marelui Paris, făcând din Black And White America una dintre cele mai intime colecţii de melodii din cariera sa.

Kravitz a debutat în muzică în 1989 cu albumul Let Love Rule şi în prezent după mai bine de 20 de ani continuă să scrie muzică de calitate. Într-o carieră încununată de succes, a vândut peste 35 de milioane de discuri în întreaga lume şi a câştigat de patru ori Premiul Grammy.

Pentru a vă face o idee despre show-ul Lenny Kravitz, puteți urmări împresii și fotografii din cadrul truneului susținut de artist în 2011.

Biletele la Lenny Kravitz

Biletele la acest eveniment se găsesc în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, DOMO, librăriile Humanitas și Cărturești şi pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • VIP - 298 lei
  • Golden Circle - 170 lei
  • Normal Circle - 111 lei

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE