Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Concert Lenny Kravitz la București

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Bilete la concertul Lenny Kravitz la Bucuresti.
Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a albumului Black and White America.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Albumul Black And White America a fost lansat pe 30 august 2011 și este primul material apărut via Atlantic Records/Roadrunner Records şi primul după cel din 2008, It Is Time For A Love Revolution, care a marcat cel mai de succes debut al lui Kravitz în topuri.

Lenny a găsit inspiraţia pentru acest album în locuri de la comunităţi mici din Bahamas până la străzile marelui Paris, făcând din Black And White America una dintre cele mai intime colecţii de melodii din cariera sa.

Kravitz a debutat în muzică în 1989 cu albumul Let Love Rule şi în prezent după mai bine de 20 de ani continuă să scrie muzică de calitate. Într-o carieră încununată de succes, a vândut peste 35 de milioane de discuri în întreaga lume şi a câştigat de patru ori Premiul Grammy.

Pentru a vă face o idee despre show-ul Lenny Kravitz, puteți urmări împresii și fotografii din cadrul truneului susținut de artist în 2011.

Biletele la Lenny Kravitz

Biletele la acest eveniment se găsesc în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, DOMO, librăriile Humanitas și Cărturești şi pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • VIP - 298 lei
  • Golden Circle - 170 lei
  • Normal Circle - 111 lei

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Linkin Park la București - 200 de bilete în plus la Golden Ring

În urma interesului sporit pentru biletele la Golden Ring, organizatorii concertului Linkin Park la Bucureşti au hotărât suplimentarea cu încă...

Închide