Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Concert Havasi la Sala Palatului din București

Havasi se întoarce în România pentru un nou spectacol - Symphonic Concert Show. Evenimentul se va desfăşura pe 3 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti.
Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

După concertul sold-out susţinut anul trecut, Havasi se întoarce în România pentru un nou spectacol - Symphonic Concert Show. Evenimentul se va desfăşura pe 3 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti şi este organizat de Amphitrion.

Vezi cum a fost la concertul Havasi din 2011

havasi
Havasi, unul dintre cei mai apreciaţi pianişti contemporani, a fost recompensat până acum cu 11 discuri de platină, iar concertele sale au fost vizionate în ultimii trei ani de peste 200 de milioane de oameni din întreaga lume

Prin Symphonic Concert Show, artistul va prezenta în fața publicului român un program muzical impresionant, alături de cei peste 100 de artişti ce-l acompaniază. Producţia noului spectacol va cuprinde o serie de elemente noi de compoziţie: un omagiu adus geniului artei plastice, într-un melanj Pensulă și Pian, Bătălia Instrumentelor Muzicale, registre diferite, rock şi clasic, in Drum and Piano Show, muzică pop şi muzica de cameră, într-un set-up The Unbending Trees.

Havasi, live la București 2011

Timp de două ore şi jumătate, Havasi îşi va conduce publicul prin şase scene muzicale diferite bazate pe şase tematici: Monumentalitate, Moştenire, Spirit, Pasiune, Respect şi Imaginaţie, prin intermediul cărora se ajunge la grandiosul Final, unde toţi artiştii participanţi vor fi pe scenă. Symphonic Concert Show va fi aşadar o nouă incursiune în lumea muzicii lui Havasi, o lume în care tehnica unui pianist desăvârşit întâlneşte pasiunea pentru artă într-un amestec original de sunete, imagini, sentimente şi emoţii.

Biletele la concertul Havasi la București

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și online pe www.myticket.ro la preţuri cuprinse între 99 şi 335 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Havasi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kate Nash – Under-Estimate The Girl - VIDEOCLIP

Kate Nash prezintă noul videoclip pentru piesa Under-Estimate The Girl. Cântecul a fost compus, înregistrat și a avut clipul filmat...

Închide