Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Havasi la Sala Palatului din București

Havasi se întoarce în România pentru un nou spectacol - Symphonic Concert Show. Evenimentul se va desfăşura pe 3 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti.

Publicat

pe

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba
Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

După concertul sold-out susţinut anul trecut, Havasi se întoarce în România pentru un nou spectacol - Symphonic Concert Show. Evenimentul se va desfăşura pe 3 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti şi este organizat de Amphitrion.

Vezi cum a fost la concertul Havasi din 2011

havasi
Havasi, unul dintre cei mai apreciaţi pianişti contemporani, a fost recompensat până acum cu 11 discuri de platină, iar concertele sale au fost vizionate în ultimii trei ani de peste 200 de milioane de oameni din întreaga lume

Prin Symphonic Concert Show, artistul va prezenta în fața publicului român un program muzical impresionant, alături de cei peste 100 de artişti ce-l acompaniază. Producţia noului spectacol va cuprinde o serie de elemente noi de compoziţie: un omagiu adus geniului artei plastice, într-un melanj Pensulă și Pian, Bătălia Instrumentelor Muzicale, registre diferite, rock şi clasic, in Drum and Piano Show, muzică pop şi muzica de cameră, într-un set-up The Unbending Trees.

Havasi, live la București 2011

Timp de două ore şi jumătate, Havasi îşi va conduce publicul prin şase scene muzicale diferite bazate pe şase tematici: Monumentalitate, Moştenire, Spirit, Pasiune, Respect şi Imaginaţie, prin intermediul cărora se ajunge la grandiosul Final, unde toţi artiştii participanţi vor fi pe scenă. Symphonic Concert Show va fi aşadar o nouă incursiune în lumea muzicii lui Havasi, o lume în care tehnica unui pianist desăvârşit întâlneşte pasiunea pentru artă într-un amestec original de sunete, imagini, sentimente şi emoţii.

Biletele la concertul Havasi la București

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și online pe www.myticket.ro la preţuri cuprinse între 99 şi 335 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

havasi
Concerte sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Havasi

Loc
Sala Palatului

Trending