Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Coldplay implică publicul într-un spectacol grandios de lumini

Coldplay oferă show-uri live senzaționale care au tot evoluat pe parcursul anilor. În cadrul turneului actual cântăreții de britpop s-au autodepășit oferind publicului brățări luminoase pentru a-i implica în spectacol. Brățările... Continuare »
Coldplay

Coldplay, nominalizați la premiile Grammy 2014

Coldplay oferă show-uri live senzaționale care au tot evoluat pe parcursul anilor. În cadrul turneului actual cântăreții de britpop s-au autodepășit oferind publicului brățări luminoase pentru a-i implica în spectacol.

Coldplay

Coldplay (Foto: www.facebook.com)

Brățările se numesc Xylobands și conțin mai multe LED-uri care pot fi activate de către tehnicieni prin semnale radio. Același fel de brățări au fost folosite de trupă pentru a filma videoclipul piesei Charlie Brown. Cel care a venit cu ideea, Jason Regler, recunoaște că inspirația i-a venit din versul „lights will guide you home” din piesa Fix You a trupei.

Spectacolul luminos vine în schimb cu un preț foarte mare. Mai exact, cu un preț de 490 000 de dolari din cauza căruia trupa ar putea renunța la concept.

Chris Martin, Coldplay„Mare parte a banilor pe care-i câștigăm în tureu se duc pe aceste brățări. Trebuie să ne gândim la un mod în care am putea continua cu brățările fără să ajugem lefteri pentru că ele sunt o parte esențială a concertului”

Chris Martin

Puteți urmări mai jos o înregistrare a piesei Charlie Brown interpretată live de Coldplay în cadrul unui concert pe care l-au susținut pe 1 iunie.

Citește mai multe despre Coldplay
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park - Powerless - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat videoclipul piesei Powerless, incluse pe coloana sonoră a filmului Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Închide