Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Coldplay cântă Beastie Boys – VEZI VIDEO

Coldplay a adus un omagiu lui Adam Yauch printr-o interpretare originală și impresionantă a piesei (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!).
Coldplay

Coldplay

După ce a fost anunțată moartea lui Adam Yauch, de la Beastie Boys, artiștii nu au întârziat să-și exprime regretul față de pierderea sa și să-l comemoreze.

Coldplay

Coldplay (Foto: www.facebook.com)

Coldplay s-a numărat printre primii artiști care au adus un omagiu lui Adam Yauch. Trupa a cântat piesa (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!) în cadrul unui concert în Los Angeles la Hollywood Bowl, la doar câteva ore după ce s-a anunțat decesul artistului. Mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Chris Martin a realizat o interpretare inedită a melodiei, pe care a transformat-o într-o baladă impresionantă, plină de emoție. Versiunea trupei Coldplay a inundat internetul și radiourile iar în doar 5 zile a strâns pe YouTube peste 2 milioane de vizualizări.

Adam Yauch MCA, co-fondator Beastie Boys

Adam Yauch MCA, co-fondator Beastie Boys (Foto: beastieboys.com)

A murit Adam Yauch MCA, co-fondatorul Beastie Boy

Adam Yauch a fost membru fondator al trio-ului Beastie Boys, primul grup de rap format din albi. Muzicianul s-a stins din viață pe 4 mai 2012, la doar 47 de ani după o luptă de 3 ani cu cancerul. (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!) a fost lansată în 1986 și a ajuns un hit datorită mixului reușit de rap cu punk hardcore.

 Coldplay - (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!) - Live, Los Angeles, 4 mai 2012

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Se anunță un film biografic despre Jimi Hendrix

Andre 3000 de la OutKast va intra în rolul lui Jimi Hendrix, pentru un film biografic despre viața celebrului chitarist...

Închide