Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Coldplay cântă Beastie Boys – VEZI VIDEO

Coldplay a adus un omagiu lui Adam Yauch printr-o interpretare originală și impresionantă a piesei (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!).

Publicat

pe

Coldplay
Coldplay

După ce a fost anunțată moartea lui Adam Yauch, de la Beastie Boys, artiștii nu au întârziat să-și exprime regretul față de pierderea sa și să-l comemoreze.

Coldplay

Coldplay │ FOTO: www.facebook.com

Coldplay s-a numărat printre primii artiști care au adus un omagiu lui Adam Yauch. Trupa a cântat piesa (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!) în cadrul unui concert în Los Angeles la Hollywood Bowl, la doar câteva ore după ce s-a anunțat decesul artistului. Mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Chris Martin a realizat o interpretare inedită a melodiei, pe care a transformat-o într-o baladă impresionantă, plină de emoție. Versiunea trupei Coldplay a inundat internetul și radiourile iar în doar 5 zile a strâns pe YouTube peste 2 milioane de vizualizări.

Adam Yauch MCA, co-fondator Beastie Boys

Adam Yauch MCA, co-fondator Beastie Boys │ FOTO: beastieboys.com

A murit Adam Yauch MCA, co-fondatorul Beastie Boy

Adam Yauch a fost membru fondator al trio-ului Beastie Boys, primul grup de rap format din albi. Muzicianul s-a stins din viață pe 4 mai 2012, la doar 47 de ani după o luptă de 3 ani cu cancerul. (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!) a fost lansată în 1986 și a ajuns un hit datorită mixului reușit de rap cu punk hardcore.

 Coldplay - (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!) - Live, Los Angeles, 4 mai 2012

Comentează

Trending