Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Clip nou de la Pet Shop Boys și detalii despre noul album - VIDEOCLIP

Pet Shop Boys lansează noul album Elysium în septembrie, iar primul extras prezentat este Invisible.
Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Noul material semnat Pet Shop Boys se intitulează Elysium și va apărea în această toamnă. Albumul este produs de Andrew Dawson, care a a declarat că duo-ul și-a dorit să înregistreze în Los Angeles pentru că este un oraș care îl inspiră.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys (Foto: www.facebook.com)

În plus, Pet Shop Boys a lansat videoclipul primului extras, intitulat Invisible. (vezi mai jos) Regizat de Brian Bress, clipul ne amintește să dacă dorim, chiar putem să devenim invizibili cu puțină inventivitate.

Elysium este al 11-lea disc al celebrei trupei electro, care a început 2012 în forță, cu un dublu album format din 38 de piese, cele mai bune single-uri din perioada 1996-2009.

Clip Oficial: Pet Shop Boys - Invisible

Citește mai multe despre Pet Shop Boys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
My Chemical Romance există mulțumită lui Tony Hawk Pro Skater

My Chemical Romance au fost prezenți la festivalul Australian Big Day Out, unde s-au întâlnit cu legendarul skater Tony Hawk.

Închide