Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Chris Brown, pasionat de jucării

Chris Brown a lansat prima sa linie de jucării, Dum English și prima expoziție de artă.
Chris Brown

Chris Brown a lansat o linie de jucării și o expoziție de artă în California. Colecția de jucării de intitulează Dum English și a fost realizată în parteneriat cu Ron English, care a realizat coperta ultimului album lansat de artist, F.A.M.E.

Chris Brown a lansat colecția de jucării Dum English

Chris Brown a lansat colecția de jucării Dum English (Foto: AlexandraWyman)

În cadrul evenimentului Chris Brown a realizat câteva desene pentru fani, și a pictat o figurină mare ce înfățișa jucăria, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

În plus, artistul a lansat două piese, Sweet Love și Till I Die în format digital pe iTunes. Acestea vor fi incluse pe viitorul album, Fortune, care va apărea foarte curând și le puteți asculta mai jos.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slayer promovează alcoolul

Chitaristul de la Slayer, Kerry King a apărut într-o nouă reclamă pentru Jagermeister, care seamănă mai mult cu un trailer...

Închide