Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Cel mai nou videoclip Sebastian Bach - I'm Alive - VEZI VIDEO

Sebastian Bach, fostul frontman al legendarei trupe Skid Row a lansat cel de-al treilea clip de pe albumul Kicking & Screaming. Este vorba despre piesa I'm Alive, cel mai nou single extras... Continuare »
Sebastian Bach - I'm Alive

Sebastian Bach - I'm Alive

Sebastian Bach, fostul frontman al legendarei trupe Skid Row a lansat cel de-al treilea clip de pe albumul Kicking & Screaming. Este vorba despre piesa I'm Alive, cel mai nou single extras de pe discul lansat în 2011.

Videoclipul a fost filmat în regia lui Devin DeHaven, cunoscut pentru lucrările sale alături de nume mari ale rock-ului precum Papa Roach şi Whitesnake.

Sebastian Bach - I'm Alive

Sebastian Bach - I'm Alive

Puteţi urmări mai jos noul videoclip pentru piesa I'm Alive.

Citește mai multe despre Sebastian Bach
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete la concertul Il Divo la București

Il Divo va susține pe 23 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, primul concert în fața publicului român. Bilete la...

Închide