Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Carnetul de student îți oferă două locuri la OST FEST la preț de unul

În perioada 6-11 iunie, studenţii şi elevii beneficiază de o super promoţie la biletele şi abonamentele la OST Fest. La un abonament/bilet la Gazon cumpărat cu carnetul de elev/student, cumpărătorul mai primeşte unul gratis.
Promotie la OST Fest

În perioada 6-11 iunie, studenţii şi elevii beneficiază de o super promoţie la biletele şi abonamentele la OST Fest. Astfel, la achiziționarea baza carnetului de elev/student, a unui bilet/abonament la Gazon, cumpărătorul îl va primi gratis pe al doilea. Locaţiile participante la această promoţie sunt Librăria Eminescu (Bulevardul Regina Elisabeta nr 16, lângă Universitate), Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter) şi sediul Project Events din strada Comana nr 11.

Detalii despre programul complet la OST Fest 2012.

Promotie la OST Fest

Preţul biletelor/abonamentelor la Gazon

  • Bilet - 90 lei
  • Abonament - 150 lei

Pentru cei din provincie există posibilitatea de a trimite un mail cu datele personale, numărul de telefon şi o copie după carnetul de elev/student la adresa: [email protected], iar reprezentanţii Biletoo se vor ocupa de livrarea biletelor și abonamentelor.

Festivalul OST Fest va avea loc în perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo şi este organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Ad Hoc concerteaza la IRAF

Ce de-a doua seară a festivalului IRAF va fi deschisă de trupa Ad Hoc. Astfel, pe 8 iunie, începând cu...

Închide