Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Carnetul de student îți oferă două locuri la OST FEST la preț de unul

În perioada 6-11 iunie, studenţii şi elevii beneficiază de o super promoţie la biletele şi abonamentele la OST Fest. La un abonament/bilet la Gazon cumpărat cu carnetul de elev/student, cumpărătorul mai primeşte unul gratis.
Promotie la OST Fest

În perioada 6-11 iunie, studenţii şi elevii beneficiază de o super promoţie la biletele şi abonamentele la OST Fest. Astfel, la achiziționarea baza carnetului de elev/student, a unui bilet/abonament la Gazon, cumpărătorul îl va primi gratis pe al doilea. Locaţiile participante la această promoţie sunt Librăria Eminescu (Bulevardul Regina Elisabeta nr 16, lângă Universitate), Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter) şi sediul Project Events din strada Comana nr 11.

Detalii despre programul complet la OST Fest 2012.

Promotie la OST Fest

Preţul biletelor/abonamentelor la Gazon

  • Bilet - 90 lei
  • Abonament - 150 lei

Pentru cei din provincie există posibilitatea de a trimite un mail cu datele personale, numărul de telefon şi o copie după carnetul de elev/student la adresa: [email protected], iar reprezentanţii Biletoo se vor ocupa de livrarea biletelor și abonamentelor.

Festivalul OST Fest va avea loc în perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo şi este organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Ad Hoc concerteaza la IRAF

Ce de-a doua seară a festivalului IRAF va fi deschisă de trupa Ad Hoc. Astfel, pe 8 iunie, începând cu...

Închide