Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Carnetul de student îți oferă două locuri la OST FEST la preț de unul

În perioada 6-11 iunie, studenţii şi elevii beneficiază de o super promoţie la biletele şi abonamentele la OST Fest. La un abonament/bilet la Gazon cumpărat cu carnetul de elev/student, cumpărătorul mai primeşte unul gratis.

Publicat

pe

Promotie la OST Fest
Promotie la OST Fest

În perioada 6-11 iunie, studenţii şi elevii beneficiază de o super promoţie la biletele şi abonamentele la OST Fest. Astfel, la achiziționarea baza carnetului de elev/student, a unui bilet/abonament la Gazon, cumpărătorul îl va primi gratis pe al doilea. Locaţiile participante la această promoţie sunt Librăria Eminescu (Bulevardul Regina Elisabeta nr 16, lângă Universitate), Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter) şi sediul Project Events din strada Comana nr 11.

Detalii despre programul complet la OST Fest 2012.

Promotie la OST Fest

Preţul biletelor/abonamentelor la Gazon

  • Bilet - 90 lei
  • Abonament - 150 lei

Pentru cei din provincie există posibilitatea de a trimite un mail cu datele personale, numărul de telefon şi o copie după carnetul de elev/student la adresa: [email protected], iar reprezentanţii Biletoo se vor ocupa de livrarea biletelor și abonamentelor.

Festivalul OST Fest va avea loc în perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo şi este organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

OST Fest 2012 - PROGRAM
Festivaluri vineri, 15 iunie 2012

OST FEST 2012

Loc
Romexpo
Comentează

Trending