Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bruce Dickinson (Iron Maiden) crează locuri de muncă

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden și-a deschis propia afacere în South Wales, care se ocupă de repararea aeronavelor.

Publicat

pe

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden și-a deschis propria afacere în South Wales, care se ocupă de repararea aeronavelor.

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson │ FOTO: www.facebook.com

Este deja cunoscut faptul că artistul a lucrat ca pilot de avion cu pasageri și că a pilotat avionul Iron Maiden în timpul turneelor.

Potrivit BBC News, noua firmă lansată de Dickinson ar putea crea până la 1.000 de locuri de muncă și va ajuta la dezvoltarea zonei.

”Pornim această afacere fiind conștienți că vom atrage și alte afaceri în Soth Wales. Istoria acestei zone este strâns legată de industria aeronavelor, astfel că sunt încântat că pot ajuta la continuarea unei tradiții.”, a declara artistul.

Iron Maiden

Iron Maiden │ FOTO: www.facebook.com

Dickinson a dezvăluit că plănuiește lansarea proprii afaceri în noiembrie anul trecut, când compania la care lucra ca pilot, Astraeus, a intrat în faliment. Artistul a declarat atunci că vrea să creeze o afacere care să ofere locuri de muncă prietenilor și colegilor săi de la Astraeus.

În ceea ce privește Iron Maiden, trupa se pregătește să plece în vară într-un turneu în America de Nord. În plus, grupul a lansat un nou DVD Live, ”En Vivo”, în luna martie.

Comentează

Trending