Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Bon Iver lansează un EP săptămâna viitoare

Bon Iver lansează săptămâna viitoare, pe 19 iunie, un nou EP, intitulat iTunes Session EP. Materialul este format din 7 piese, toate în versiuni live. Materialul include un cover după piesa lui Bjork, Who Is It? și single-ul Holocene.
Bon Iver

Bon Iver

Bon Iver lansează săptămâna viitoare, pe 19 iunie, un nou EP, intitulat iTunes Session EP. Materialul este format din 7 piese, toate în versiuni live. Fanii vor avea ocazia să asculte un cover după piesa lui Bjork, Who Is It? și single-ul Holocene.

Bon Iver

Bon Iver (Foto: www.facebook.com)

Trupa de folk a lansat în iunie anul trecut al 2-lea material discografic intitulat Bon Iver, Bon Iver, care a debutat pe locul 2 în topul american Billboard 200 și pe a 4-a poziție în clasamentul albumelor din Marea Britanie.

În plus, formația a câștigat mulți fani și datorită clipurilor inedite realizate pentru single-urile Towers, Calgary și Holocene.

Listă piese iTunes Session EP

Beth/Rest
Michicant
Holocene
Minnesota, WI
Hinnom, TX
Wash
Who Is It?

Citește mai multe despre Bon Iver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ATB mixează în România la sfârșitul lunii iunie

ATB se întoarce în acest an în faţa publicului român pentru alte 2 concerte pe lângă cel deja anunţat la...

Închide