Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Bob Seger are peste 70 de piese pentru noul album

Bob Seger va continua să lanseze piese noi în timp ce lucrează la viitorul album, primul disc înregistrat de artist din 2006.
Bob Seger

Bob Seger

Bob Seger va continua să lanseze piese noi în timp ce lucrează la viitorul album. Acesta va fi primul disc înregistrat de artist din 2006. Încă nu a fost ales titlul materialului dar se pare că se pendulează între Wonderland și Ride Out.

Bob Seger

Bob Seger (Foto: www.facebook.com)

Bob Seger a compus foarte mult, iar în prezent are peste 70 de piese din care va trebui să aleagă pentru album. Într-un interviu pentru Billboard.com, artistul a dezvăluit dintre toate sunt 5 cântece care îi plac foarte mult și care vor apărea pe disc cu siguranță.

”Unele piese sunt noi. Altele sunt cântece rămase din sesiunea ultimului album care mi-au plăcut, dar am fost convins să le scot și acum regret. Aș putea să pun cap la cap un album pentru toamnă dar prefer să mai compun o perioadă până voi lua decizia finală.”

Printre zecile de piese se numără și o serie de înregistrări din turneul cu Silver Bullet Band din 2006, un duet cu Trisha Yearwood, o baladă rock intitulată You Take Me și un cover după Fat Man in the Bathtub a lui Little Feat.

 

Citește mai multe despre Bob Seger
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Raveonettes lansează Observator

The Raveonettes se pregătește să lanseze un nou album, pe 10 septembrie. Titlul discului, Observator, a fost dat de jumătatea...

Închide