Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Blur, live pe Twitter – PROMO VIDEO

Trupa va cânta luni, 2 iulie 2012, pentru prima dată piesele Under The Westway și The Puritan, iar evenimentul va fi transmis prin streaming pe Twitter.
Blur (sursa foto rockitoutblog.com)

Blur

Fanii Blur din întreaga lume vor avea ocazia să vadă live interpretarea a două piese noi. Trupa va cânta luni, 2 iulie 2012, pentru prima dată Under The Westway și The Puritan, iar evenimentul va fi transmis prin streaming pe Twitter.

Blur (sursa foto rockitoutblog.com)

Blur

În video-ul postat de Blur, basistul formației Alex James spune că vor concerta ”pe un acoperiș, undeva în Londra” și că cele două melodii dezvăluie diferite fețe ale grupului. (vezi video mai jos) Transmisia se va face pe pagina de Twitter a trupei - Twitter.com/blurofficial – începând cu ora 20.15 și va include un interviu.

Cele două cântece au fost compuse special pentru concertul pe care Blur îl va susține în Hyde Park, Londra, pe 12 august.

Pe de altă parte, cei din formație nu au avut răbdare să țină secret piesele. Doi dintre membrii Blur, Damon Albarn și Graham Coxon au interpretat Under The Westway la începutul anului, în cadrul evenimentului War Child 2012. De asemenea, Albarn a cântat și The Puritan într-un concert solo susținut luna aceasta. (audio mai jos)

Promo video: Blur live pe Twitter 2012

Live iunie 2012: Damon Albarn - The Puritan

Citește mai multe despre Blur
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Doar 500 de bilete mai sunt disponibile la concertul lui Julio Iglesias

Cei care încă nu şi-au achiziţionat un bilet la concertul lui Julio Iglesias trebuie să se grăbească, deoarece organizatorii au...

Închide