Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Bilete la concertul Lenny Kravitz la București

Lenny Kravitz va aduce live albumul Black and White America în cadrul unui concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București.Prețul biletelor la concertul Lenny Kravitz la București.
Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz va aduce live albumul Black and White America în cadrul unui concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Evenimentul este organizat de Gala PR și va marca a doua vizită a americanului în țara noastră.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Albumul Black And White America a apărut în magazine pe 30 august 2011, la patru ani distanță de It Is Time For A Love Revolution (2008), materialul care a însemnat cel mai de succes debut al lui Kravitz în topuri.

Biletele la Lenny Kravitz

Biletele la concertul lui Kravitz în București sunt disponibile prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, DOMO, librăriile Humanitas și Cărturești şi pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • VIP - 298 lei
  • Golden Circle - 170 lei
  • Normal Circle - 111 lei

Anul trecut, albumul a fost promovat în cadrul unui turneul ce l-a purtat pe Kravitz prin Europa și America - Fotografii și impresii din turneul Lenny Kravitz.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Lenny Kravitz la București

Lenny Kravitz revine în România pentru un concert pe 28 septembrie 2012 în Piaţa Constituţiei din București. Bilete la concertul...

Închide