Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

B.U.G. Mafia va concerta la B'Estfest 2012

B.U.G. Mafia va cânta la Festivalul B'Estfest Summer Camp pe data de 6 iulie.
BUG Mafia

B.U.G. Mafia va cânta la Festivalul B'Estfest Summer Camp pe data de 6 iulie. Anunţul oficial a venit după o perioadă de teasing în care au fost anunțate prin intermediul unui clip video cele mai notabile reuşite din cariera trupei "20 de ani de carieră, 10 albume de studio, 2 materiale Best Of, 13 videoclipuri, peste 400 de mii de fani online".

Detalii complete despre programul și prețul biletelor la B'Estfest 2012

BUG Mafia
B.U.G. Mafia a luat naştere în 1993 şi în prezent înseamnă din Vlad "Tataee" Irimia, Dragoş "Caddillac" Vlad-Neagu şi Alin "Uzzi" Demeter. Încă de la debut trupa a fost extrem de controversată datorită versurilor ce ironizează clasa politică postcomunistă, nedreptăţile şi sărăcia din România, motiv pentru care muzica celor trei a fost de nenumărate ori interzisă la radio şi tv. S-a mers până în punctul în care membrii formaţiei şi-au petrecut o noapte în închisoare după primul concert din Drobeta-Turnu Severin. În prezent formația se ocupă de promovarea albumului Înapoi în viitor, apărut pe piață în toamna anului 2011, material foarte apreciat de fani.

B.U.G. Mafia la B'Estfest 2012

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre B.U.G. Mafia
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Boris Berezovsky, recital de pian la Ateneul Român

Boris Berezovsky, unul dintre cei mai buni pianişti ai lumii, va susţine pe 6 noiembrie un recital la Ateneul Român.

Închide