Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Azealia Banks – Liquorice - VIDEOCLIP

Azealia Banks a lansat videoclipul Liquorice, noul extras de pe EP-ul de debut intitulat 1991. Regizat de Rankin, clipul o prezintă o înfățișare a cântăreței mult mai matură.
Azealia Banks - Liquorice Video

Azealia Banks - Liquorice Video

Tânăra rapperiță Azealia Banks se remarcă din ce în ce mai mult în industria muzicală prin combinația de rap cu influențe electro puternice.

Azealia Banks - Liquorice Video

Azealia Banks - Liquorice Video (Foto: www.facebook.com)

Noul videoclip al cântăreței, Liquorice este regizat de Rankin și o prezintă într-o postură mult mai matură. Clipul respectă noul trend și este realizat sub forma unui trailer, în care Banks apare în rolul de cowboy. (vezi mai jos)

Piesa Liquorice este extrasă pe EP-ul de debut al artistei, 1991 apărut în mai. În prezent, Banks lucrează la albumul de debut. Din această cauză, cântăreața și-a anulat toate aparițiile la festivalurile din vară. Intitulat Broke With Expensive Taste, discul va fi lansat în septembrie.

Clip Oficial: Azealia Banks - Liquorice

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manowar a dezvăluit coperta albumului The Lord of Steel

Pe 16 iunie, Manowar va lansa în premieră mondială albumul The Lord of Steel, pe scena festivalului OST Fest.

Închide