Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Axl Rose a fost jefuit de 200.000 de dolari în Paris

Axl Rose a fost jefuit de bijuterii în valoare de 200.000 de dolari în Paris, unde a susținut un concert privat cu Guns N Roses.
Axl Rose

Axl Rose

UPDATE:  Axl Rose este cu adevărat un artist care surprinde prin atitudini imprezibile. Se pare că a fost atât de fericit de recuperarea bijuteriilor, încât artistul i-a mulțumit și femeii care le-a furat. Pe contul său de Twitter, solistul de la Guns N’ Roses a postat următorul mesaj:

”Mi-am recuperat lucrurile (era de fapt un fan foarte entuziasmat). Mulțumesc persoanei respective că mi le-a returnat și mari mulțumiri poliției din Paris”

UPDATE: Axl Rose și-a recuperat prețioasele bijuterii. Poliția franceză a arestat o femeie, menajeră care a returnat solistului de la Guns N’ Roses colierele și diamantele în valoare de aproximativ 200.000 de dolari.

Potrivit, Billboard.com, femeia a declarat autorităților că nu știe cum a ajuns în posesia bunurilor după ce a fost prezentă la concertul privat al trupei.

Că este de bine sau de rău Axl Rose apare în presă cu o știre nouă. De această dată nu a mai aruncat nimeni cu sticle pe scenă, în schimb solistul de la Guns N’ Roses a fost jefuit de bijuterii în valoare de 200.000 de dolari.

Axl Rose

Axl Rose (Foto: www.facebook.com)

Artistul a susținut cu trupa un concert privat în Paris, ieri 5 iunie, iar potrivit Guardian, acesta a sesizat autoritățile locale pentru dispariția a 3 coliere de aur cu diamante. Un reprezentant al trupei a declarat că Axl Rose era furios din cauza furtului.

Recent, Guns N’ Roses a fost sancționată de fanii din Manchester pentru celebra întârziere de 2 ore la concert. Publicul pur și simplu nu a mai așteptat trupa și a părăsit locația de spectacol înainte ca Axl Rose să urce pe scenă. Fanii din România vor trece printr-un nou test de răbdare pe 1 iulie când formația va concerta la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Axl Rose
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robin and the Backstabbers - Sat după Sat, single nou - AUDIO

Robin and the Backstabbers, trupa ce a devenit celebră odată cu apariția melodiei Vânătoarea Regală, a lansat online un nou...

Închide