Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Antract revine cu un video nou

Antract lucrează la un nou videoclip pentru piesa Dezbrăcată, despre care trupa a dezvăluit doar o serie de imagini din timpul filmărilor
Antract - Dezbrăcată - Making Of

Antract - Dezbrăcată - Making Of

Antract lucrează la un nou videoclip pentru piesa Dezbrăcată, despre care trupa a dezvăluit doar o serie de imagini din timpul filmărilor, pe care le puteși vedea mai jos.

Antract - Dezbrăcată - Making Of

Antract - Dezbrăcată - Making Of (Foto: www.facebook.com)

Piesa va apărea pe noul album al trupei, alături de cântecele Fluturi, Lucid, Pentru tine, nou, Trebuie să crezi și Get it up. Momentan, data de lansare a materialului nu a fost dezvăluită, dar știm că va fi gata în această vară.

Antract a sărbătorit în martie anul acesta 28 de ani de carieră muzicală. De asemenea, componența grupului a suferit niște schimbări. Bateristul Cosmin Cadar a plecat în Berlin anul trecut și a fost înlocuit cu Răzvan Gorcinski (ex-Morandi), iar clăparul Fernando Draganici (Talisman, Krypton) a revenit în formație după o pauză de 4 ani.

Antract – Video: Dezbrăcată – Making Of

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ROA face un cadou fanilor

Cunoscuta piesă a trupei ROA, Sonata în La Minor, poate fi descărcată gratuit de pe site-ul www4.zippyshare.com.

Închide