Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Animal X a lansat un clip nou

Cu ocazia aniversării a 13 ani de activitate muzicală, Animal X a realizat un clip pentru noua variantă a piesei Să pot ierta, a cântat o serenadă pentru cel mai romantic fan și anunță un concert eveniment.
Animal X

Animal X

Au trecut 13 ani de când tinerele animale x au început să cânte și să danseze. În timp, Animal X a renunțat la părul colorat, la îmbrăcămintea lucioasă, la ritmurile electro și la un membru. Formația s-a relansat cu balade pop-rock, piese drum & bass și trip hiphop, cu instrumente pe scenă și membrii noi.

Animal X

Animal X (Foto: www.facebook.com)

Dar grupul nu uită de unde a plecat, astfel că a realizat o nouă versiune a piesei ”Să pot ierta”, unul dintre primele hit-uri și un videoclip pe care îl puteți vedea mai jos.

” Să pot ierta este un videoclip realizat special pentru voi, fanii din online, este pur și simplu mulțumirea noastră pentru că ați sprijinit reinventarea Animal X. Este un remake al piesei Să pot ierta, dar într-o manieră total nouă, nici mai bună nici mai rea, cu unic scop de a vă mulțumi pe bune pentru sutele de mii de click-uri și commenturi primite.” – este mesajul postat de trupă pe pagina de Facebook/animalx.

Animal X

Animal X la probele de sunet pentru Serenadă (Foto: www.facebook.com)

În plus, ieri, 10 mai 2012, Animal X a susținut serenada promisă, în Centrul Vechi. Concursul Sub balcon îți cântăm o serenadă s-a desfășurat pe facebook, iar participanții trebuiau să posteze o declarație de dragoste. Declarația câștigătoare și serenada susținută de Animal X pot fi vizionate în înregistrarea de mai jos.

Un alt eveniment pregătit de Animal X este concertul de pe 17 mai din clubul Tribute.

Animal X - Să pot ierta (videoclip)

Serenada Animal X - 10 mai 2012, București

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicki Minaj - Starships - VIDEOCLIP

Nicki Minaj a lansat un nou videoclip, realizat pentru ”Starships”, ultimul single extras de pe albumul ”Pink Friday: Roman Reloaded”.

Închide