Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Animal X a lansat un clip nou

Cu ocazia aniversării a 13 ani de activitate muzicală, Animal X a realizat un clip pentru noua variantă a piesei Să pot ierta, a cântat o serenadă pentru cel mai romantic fan și anunță un concert eveniment.

Publicat

pe

Animal X
Animal X │ FOTO: www.facebook.com

Au trecut 13 ani de când tinerele animale x au început să cânte și să danseze. În timp, Animal X a renunțat la părul colorat, la îmbrăcămintea lucioasă, la ritmurile electro și la un membru. Formația s-a relansat cu balade pop-rock, piese drum & bass și trip hiphop, cu instrumente pe scenă și membrii noi.

Animal X

Animal X │ FOTO: www.facebook.com

Dar grupul nu uită de unde a plecat, astfel că a realizat o nouă versiune a piesei ”Să pot ierta”, unul dintre primele hit-uri și un videoclip pe care îl puteți vedea mai jos.

” Să pot ierta este un videoclip realizat special pentru voi, fanii din online, este pur și simplu mulțumirea noastră pentru că ați sprijinit reinventarea Animal X. Este un remake al piesei Să pot ierta, dar într-o manieră total nouă, nici mai bună nici mai rea, cu unic scop de a vă mulțumi pe bune pentru sutele de mii de click-uri și commenturi primite.” – este mesajul postat de trupă pe pagina de Facebook/animalx.

Animal X

Animal X la probele de sunet pentru Serenadă │ FOTO: www.facebook.com

În plus, ieri, 10 mai 2012, Animal X a susținut serenada promisă, în Centrul Vechi. Concursul Sub balcon îți cântăm o serenadă s-a desfășurat pe facebook, iar participanții trebuiau să posteze o declarație de dragoste. Declarația câștigătoare și serenada susținută de Animal X pot fi vizionate în înregistrarea de mai jos.

Un alt eveniment pregătit de Animal X este concertul de pe 17 mai din clubul Tribute.

Animal X - Să pot ierta (videoclip)

Serenada Animal X - 10 mai 2012, București

Comentează

Trending