Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Alice Cooper vs. Lady Gaga - „Born This Way” în variantă metal - VIDEO

De la un concert Alice Cooper te poţi aştepta la multe, dar la o piesă Lady Gaga? Weekend-ul trecut Alice Cooper a susținut două concerte, iar pentru bis rocker-ul a interpretat în... Continuare »
Alice Cooper & Lady Gaga

Alice Cooper & Lady Gaga

De la un concert Alice Cooper te poţi aştepta la multe, dar la o piesă Lady Gaga? Weekend-ul trecut Alice Cooper a susținut două concerte, iar pentru bis rocker-ul a interpretat în ambele cazuri piesa Born This Way a divei extravagante.

Concertul părea unul cât se poate de obișnuit. Setlist-ul a inclus celebrele I'm Eighteen, No More Mr. Nice Guy și School's Out cărora s-au alăturat piese de pe cel mai recent album - Welcome 2 My Nightmare. Chiar la sfârșitul concertelor, fanii au fost martori la ceva cu totul deosebit. Unii au râs, unii au fost revoltați, unii nu aveau habar ce se întâmplă, dar fără doar și poate - Alice Cooper și-a încheiat concertele cu piesa Born This Way scrisă de Lady Gaga.

Alice Cooper & Lady Gaga

Alice Cooper & Lady Gaga (Foto: twitpic.com)

Despre cei doi muzicieni știam că se admiră reciproc - după ce s-au întâlnit la un concert al cântăreței, Lady Gaga a trimis pe twitter poza de mai sus alături de comentariul „am murit și am ajuns în iad”.

Rocker-ul, în schimb, a numit-o pe Lady Gaga „Alice Cooper în versiune feminină”.

„Ea chiar înțelege tot.. Poate să cânte, să compună și să cânte la pian - nu e numai o regină a costumelor... pot fi cât vrei de extravatant atât timp cât îți poți susține atitudinea cu muzică.”

Alice Cooper

Puteți vedea o filmare a încheierii concertului de pe 8 iunie din Biloxi, Mississippi.

Pe Lady Gaga o vom vedea în această vară în București, la primul ei concert din România pentru care biletele deja au fost puse în vânzare. Cu toate că ar fi extrem de interesant, nu ne așteptăm ca setlist-ul să curpindă cover-uri Alice Cooper.

Citește mai multe despre Alice CooperLady Gaga
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii Romanian Music Awards 2012 - VEZI FOTO ȘI VIDEO

Romanian Music Awards şi-a desemnat câştigătorii în cadrul unui spectacol exploziv desfăşurat pe 8 iunie la Craiova. Vezi fotografii și...

Închide