Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Adi Despot vă invită în Goblin

Adrian Despot va pune muzică în club Goblin pe 3 iunie.
Adrian Despot

Adrian Despot

Adrian Despot este invitat să încerce meseria de DJ pentru o seară în Goblin. Potrivit editorialului său de pe mixtopia.ro, cei care vor merge în club în seara de 3 iunie vor avea parte de o petrecere Despot 100%, iar fanii vor avea ocazia să-l cunoască mai bine pe solistul de la Vița de Vie.

Adrian Despot (Vița de Vie)

Adrian Despot (Vița de Vie)

”Merit, dupa atatia ani, o seara in care sa se cante doar ce vreau eu. Visez un club ca asta de 20 de ani. Locul in care intri si in care, de la prima pana la ultima melodie, toate sunt perfecte, de parca le-ai fi ales tu.”

Despot o să profite de această ocazie pentru a promova o serie de trupe tinere precum, PaulsonTune YardsBattlesStarfuckerCSSMobileMetricVetoZoot WomanPuscifer,BrasstronautDeath Cab for CutieYoavFinkFreelance Whales, Wu Lyf Band of SkullsSilversun PickupsAutolux și Mew.

Pe de altă, artistul promite că va avea la el de backup ceva de la Limp Bizkit.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
P.O.D. are un single nou

După o pauză de câțiva ani, P.O.D. cu un videoclip ”spațial” pentru noul single Lost in Forever (Scream).

Închide