Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Adele rămâne în fruntea topurilor

Adele a fost vedeta serii la Billboard Music Awards 2012, unde artiști precum Usher, Linkin Park, Nelly Furtado și Chris Brown au susținut prestații excepționale.
2012AdeleBritAwardsPA

Urmărește-ne pe

După ce a dominat Premiile Grammy și BRIT Awards de anul acesta, Adele a fost vedeta serii și la Billboard Music Awards, unde a câștigat 12 premii, printre care se numără Top Artist, Top Female Artist, Top Digital Song Artist și Top Pop Artist.

Adele

Adele (Foto: www.facebook.com)

Evenimentul a avut loc pe 20 mai în Las Vegas, unde nume precum Linkin Park, Katy Perry, Stevie Wonder, Chris Brown, Usher și LMFAO au susținut spectacole inedite, după cum puteți vedea în înregistrările de mai jos.

O altă vedetă a serii a fost trupa Coldplay care a câștigat 4 premii. Nici Lil Wayne nu a plecat fără premiu. Artistul a primit Top Rap Artist, Top Rap Album și Top Male Artist. Printre câștigători s-au mai numărat Rihanna, Lady Gaga, U2, Beyonce, Justin Bieber și LMFAO.

Linkin Park – Burn It Down – Live Billboard Music Awards 2012

Chris Brown – Turn Up The Music – Live Billboard Music Awards 2012

Katy Perry – Wide Awake – Live Billboard Music Awards 2012

Nelly Furtado – Big Hoops – Live Billboard Music Awards 2012

Stevie Wonder & Alicia Keys – Live Billboard Music Awards 2012

Usher – Scream – Live Billboard Music Awards 2012

LMFAO – Live Billboard Music Awards 2012

Justin Bieber – Boyfriend – Live Billboard Music Awards 2012

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse la Jocurile Olimpice 2012

Muse a purtat Torța Olimpică în orașul natal din Denvor, în prezența a mii de fani.

Închide