Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

A ta, single nou Corina - AUDIO

Corina a lansat mult așteptatul single produs de HaHaHa Production. Acesta se intitulează A ta și este compus de Smiley, care a mizat pe un sound reggae.
Corina - A ta

Corina - A ta

Corina a lansat un nou single produs de HaHaHa Production. Melodia A ta este compusă de Smiley, care a mizat pe soundul reggae. Piesa promite să ajungă hit la radiourile comerciale românești, îndeplinind cel puțin 3 criterii de bază în  spațiul muzical danubiano-pontic: refren simplu obsesiv, ritmuri estivale, subiecte Facebookiste la mare modă.

Corina la studioul HaHaHa Production

Corina la studioul HaHaHa Production (Foto: www.facebook.com)

Dacă titlul este repetat obsesiv ca refren la limita vocalizelor - AAAAA TAAAA, versurile iau în plin subiecte 'profunde' precum iubirea și hărțuitorii de pe rețelele de socializare, evident într-o exprimare extrem de permisivă publicului tânăr și foarte tânăr. Textul poate fi memorat de la prima ascultare:

M-a tot sunat m-a tot sunat / A sunat de atâtea ori de m-a luat de cap / Băiatul îmi zicea întru-na Hai Corina, hai / Lasă-mă să-ți arăt casa mea din Hawaii / Altul a intrat pe Facebook și mi-a dat un Like / Mi-a zis că dragostea-i degeaba ca vorbitul pe Skype / Mi-a dat mesaj că are bani și poziție socială / La cum scria băiatul cred că n-a prea fost la școală

Corina – A ta

Care e părerea TA? AAAAAAA TAA, da, a ta...

Citește mai multe despre CorinaSmiley
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Relocarea biletelor la concertul aniversar IRIS 35 ani

IRIS va aniversa 35 de ani de carieră printr-un concert pe 22 iunie în Piaţa Constituţiei din București. Deşi inţial...

Închide