Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

50 Cent lucrează la un nou album

Rapper-ul 50 Cent revine cu nou mixtapte, intitulat The Lost Tape și anunță un nou album pentru luna iulie.

Rapper-ul 50 Cent revine cu nou mixtapte, intitulat The Lost Tape. Materialul este format din 15 piese, pe care le puteți asculta mai jos. Pentru mixtape 50 Cent a colaborat cu numeroși artiști precum DJ Drama, Enimen, Snoop Doog și 2 Chainz.

50 Cent - The Lost Tape

50 Cent - The Lost Tape

Rapper-ul a anunțat pe site-ul său oficial că lansează în iulie noul album, pe care fanii îl așteaptă de mai bine de un an. Inițial discul a fost anunțat pentru vara lui 2011, dar artistul și casa de discuri Interscope au avut discuții contradictorii legate de promovarea acestuia.

La început, 50 Cent a vrut să realizeze un album cu influențe din genuri muzicale diferite, precum rock și dance. Artistul chiar a dezvăluit titlul materialului, Black Magic. Însă, în timpul înregistrările 50 Cent a decis să abandoneze acest concept și a început de la zero să lucreze la un disc clasic de hip hop ce va include colaborări cu Eminem, Lloyd Banks și Busta Rhymes.

50 Cent - The Lost Tape

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lostprophets este o adevărată gașcă

Lostprophets a lansat clipul We Bring An Arsenal, noul single extras de pe viitorul album Weapons.

Închide