Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Zdob și Zdub va cânta în deschidere la Linkin Park

Moldovenii de la Zdob și Zdub vor deschide primul concert Linkin Park în Romania, pe 6 iunie 2012 la Romexpo București. Vezi noile informații de acces la concertul Linkin Park.
Zdob și Zdub

Zdob și Zdub

Moldovenii de la Zdob și Zdub vor deschide primul concert Linkin Park în Romania, pe 6 iunie 2012 la Romexpo București. Începând din 1994, Zdob și Zdub mixează hardcore-ul și folclorul românesc ori de peste Prut în felul lor unic, rezultatul fiind un show etno-rock spectaculos. Practic, nu mai există vreo altă trupă asemănătoare pe întreaga scenă muzicală autohnonă.

Zdob și Zdub

Zdob și Zdub

Cu elemente hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk, Zdob si Zdub promovează un crossover muzical original, în care regăsim deopotrivă intensitatea urbană și spiritul rural. Trupa a reprezentat Moldova la Eurovision în 2005 cu hitul Bunica bate doba. Anul trecut trupa a concurat cu o nouă melodie la concursul european, interpretarea acustică de mai jos fiind înregistrată în sala de repetiții:

Zdob si Zdub a cântat în peste 20 de state europene și a participat la numeroase festivaluri mai mari sau mai mici - Sziget din Ungaria, Exit din Serbia, Roskilde din Danemarca, EuroSonic și Mundial din Olanda, Cerbul de Aur, Stufstock și Peninsula din România etc. Deschiderea unui mare concert nu e o noutate pentru Zdob și Zdub. Moldovenii au cântat pe scene în deschiderea unor nume mari cum ar fi: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin' Criminals.

Componența Zdob și Zdub:

  • Roman Iagupov – voce, din 1994 până în prezent
  • Mihai Gincu – bass chitară, din 1994 până în prezent
  • Sveatoslav Starus - chitară, 1996-2004, din 2010 până în prezent
  • Andrei Cebotari – tobe, 2000-2003, din 2010 până în prezent
  • Valeriu Mazilu – trompetă și cimpoi, din 2001 până în prezent
  • Victor Dandeș - trombon și instrumente populare, din 2001 până în prezent.

Programul concertului Linkin Park

Evenimentul Linkin Park la București își va deschide porțile la ora 17.30, accesul fiind permis prin Parcarea A de la  Romexpo . Prima trupă va începe să cânte de la ora 19.00.

Biletele la Linkin Park

  • 130 lei - Gazon B;
  • 200 lei - Gazon A;
  • 270 lei - Golden Ring;
  • 360 lei - Tribune VIP.

Biletele la concertul Linkin Park pot fi cumpărate online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim ce cuprinde magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librăriile Cărturești. De la sediul Eventim se pot achiziționa bilete în 2 rate lunare prin CardAvantaj

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hetfield are o colectie de 846 de riff-uri pentru noul album Metallica

În timp ce Metallica se pregătește pentru festivalurile din vară și pentru filmul-concert 3D pe care-l realizează, trupa mai și...

Închide