Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Videoclip Changing Skins, restricționat de Youtube

Clipul piesei Deeper and Deeper, marca Changing Skins este primul videoclip românesc cenzurat de canalul Youtube. Află de ce.
Changing Skins

Clipul piesei Deeper and Deeper, marca Changing Skins este primul videoclip românesc cenzurat de canalul Youtube.

Changing Skins

Melodia are parte de un videoclip alb negru, extrem de incitant şi plin de cadre de nuditate, ce poate fi accesat doar de persoanele cu vârsta peste 18 ani ce posedă un cont pe Youtube.

Despre clip, Horaţiu, solistul trupei a afirmat:

"Sincer mi-a fost teamă de acest lucru, de aceea probabil am fost de la început împotriva introducerii unor cadre ce conţin nuditate în clip. Problema a apărut când cei de la Ducroom Studio ne-au prezentat montajul final al clipului... Aceste cadre erau perfect naturale în contextul videoclipului. Nu mi s-au părut de loc obscene, ele sunt de fapt artistice. M-aş fi înşelat pe mine însumi dacă aş fi cerut echipei să scoată aceste cadre. Am hotărât împreună cu colegii să oferim publicului varianta originală a clipului fiind conştienţi că nu promovăm frivolitate sau obscenitate. Piesa Deeper and Deeper emană energie sexuală, iar acest element este până la urmă unul cheie pentru Changing Skins."

Varianta necenzurată a videoclipului poate fi urmărită mai jos doar de cei ce au cont Youtube.

Changing Skins va concerta pe 13 mai 2012 la Arenele Romane alături de Apocalyptica și White Walls în cadrul Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition.

Citește mai multe despre Changing Skins
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie se întoarce pe scenă

La o lună de la plecarea lui Sorin Dănescu, trupa Vița de Vie își reia activitatea concertistică.

Închide