Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Videoclip Changing Skins, restricționat de Youtube

Clipul piesei Deeper and Deeper, marca Changing Skins este primul videoclip românesc cenzurat de canalul Youtube. Află de ce.

Publicat

pe

Changing Skins
Changing Skins

Clipul piesei Deeper and Deeper, marca Changing Skins este primul videoclip românesc cenzurat de canalul Youtube.

Changing Skins

Melodia are parte de un videoclip alb negru, extrem de incitant şi plin de cadre de nuditate, ce poate fi accesat doar de persoanele cu vârsta peste 18 ani ce posedă un cont pe Youtube.

Despre clip, Horaţiu, solistul trupei a afirmat:

"Sincer mi-a fost teamă de acest lucru, de aceea probabil am fost de la început împotriva introducerii unor cadre ce conţin nuditate în clip. Problema a apărut când cei de la Ducroom Studio ne-au prezentat montajul final al clipului... Aceste cadre erau perfect naturale în contextul videoclipului. Nu mi s-au părut de loc obscene, ele sunt de fapt artistice. M-aş fi înşelat pe mine însumi dacă aş fi cerut echipei să scoată aceste cadre. Am hotărât împreună cu colegii să oferim publicului varianta originală a clipului fiind conştienţi că nu promovăm frivolitate sau obscenitate. Piesa Deeper and Deeper emană energie sexuală, iar acest element este până la urmă unul cheie pentru Changing Skins."

Varianta necenzurată a videoclipului poate fi urmărită mai jos doar de cei ce au cont Youtube.

Changing Skins va concerta pe 13 mai 2012 la Arenele Romane alături de Apocalyptica și White Walls în cadrul Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition.

Trending