Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

VAMA lansează albumul 2012 în exclusivitate cu Gazeta Sporturilor

Noul album VAMA 2012 va fi lansat în exclusivitate cu Gazeta Sporturilor pe 16 mai. Concertul de lansare va avea loc pe 28 mai la Sala Palatului

Publicat

pe

Coperta albumului VAMA - 2012
Coperta albumului VAMA - 2012

Noul album VAMA 2012 va fi lansat în exclusivitate cu Gazeta Sporturilor pe 16 mai. Concertul de lansare va avea loc pe 28 mai la Sala Palatului – DETALII BILETE

VAMA

VAMA │ FOTO: www.facebook.com

2012 a fost produs de VAMA în colaborare cu Agenția de Vise și a fost mixat în Canada. De asemenea, formația a lucrat cu Friends Advertising, formată din Sorin Trâncă și Bojan Spasic, pentru realizarea strategiei de identitate a discului.

 “La bază a fost ideea acestui moment unic pentru o trupă și nouă și veche în același timp: un moment între experiențe, între mai multe tipuri de sound, între un "înainte" și un "după". Coperta albumului e, poate, cea mai bună sinteză a acestui moment de schimbare. Am ales nu doar un simbol al schimbarii în sine, fluturele în speță, ci și un tratament grafic tranzitoriu pentru el. Adică un fel de schimbare a schimbării, dacă putem zice așa, un vis în vis. Dincolo de aceste gânduri mai strategice, totuși, sperăm să vă placă așa, de la prima vedere.", au declarat Sorin Trâncă și Bojan Spasic.

Primul single extras de pe album este Copilul care aleargă către mare. Piesa se bucură și de un videoclip pe care îl puteți vedea AICI.

Coperta album VAMA 2012Listă piese 2012:

1.Regatul meu pe un vis
2.Epidemie de iubire
3.Între cer și trecut
4.Post iubire
5.Departe
6.Copilul care aleargă către mare
7.Cântec de găsit
8.Fata în boxeri și tricou alb
9.Declar pierdută țara
10.Să facem sex
11.Faust și Mefisto
12.Rolul Soarelui
13.Ultimul Om
14.Să Dansăm

Un comentariu

Trending