Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Trupa Accept concerteză la București

Trupa Accept va concerta pe 21 octombrie în Jukebox Venue în cadrul turneului de promovare a albumului Stalingrad.
Accept concerteaza la Bucuresti

Urmărește-ne pe

Trupa Accept va concerta pe 21 octombrie în Jukebox Venue. Pionierii metalului german vor reveni în România pentru un concert ce face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, intitulat Stalingrad. Materialul a ajuns în magazine pe 6 aprilie 2012 şi se bucură deja de critici pozitive în rândul presei de specialitate şi al fanilor.

Accept concerteaza la Bucuresti

Accept a fost înfiinţată începutul anilor ’70 şi a avut un rol important în popularizarea speed metal-ului şi thrash metal-ului în ţara natală. În prezent, trupa este formată din: Wolf Hoffmann (chitară), Peter Baltes (bass), Mark Tornillo (voce), Herman Frank (chitară) şi Stefan Schwarzmann (tobe).

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la Sala Palatului şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

  • Cu loc - 90 lei
  • Fără loc - 60 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Accept
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Macdonald - Slow It Down - VIDEOCLIP

Amy Macdonald, tânăra scoţiancă ce cânta în 2007 This is the Life, se întoarce în această vară cu nou album,...

Închide