Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Top piese Alternosfera votate de cititorii InfoMusic

Cele mai cunoscute piese Alternosfera, votate de cititorii InfoMusic.
Trupa ALTERNOSFERA

Trupa ALTERNOSFERA

Alternosfera se află în prezent în plin turneu de promovare a albumului Virgula, lansat în 2011. După show-ul incendiar din Safe House, trupa revine în Capitală cu o reprezentație în Club Fabrica pe 25 mai începând cu ora 22.00. În deschidere va cânta trupa Changing Skins.

Trupa ALTERNOSFERA

Trupa ALTERNOSFERA (Foto: www.facebook.com)

În cadrul concursului cu invitaţii la concertul Alternosfera din Club Fabrica, organizat de InfoMusic, cititorii au fost invitați să voteze piesele pe care la preferă din repertoriul Alternosfera. Topul rezultat arată în felul următor:

Mariane flori

Piesa a apărut pe EP-ul Flori din Groapa Marianelor lansat în 2008 via Art-Sfera.

Citește mai multe despre Alternosfera
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hayley Williams vorbește despre următorul album Paramore

Paramore au postat un update referitor la progresul lor în înregistrarea celui de-al patrulea album de studio. Trupa a dezvăluit...

Închide