Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Top piese Alternosfera votate de cititorii InfoMusic

Cele mai cunoscute piese Alternosfera, votate de cititorii InfoMusic.
Trupa ALTERNOSFERA

Trupa ALTERNOSFERA

Alternosfera se află în prezent în plin turneu de promovare a albumului Virgula, lansat în 2011. După show-ul incendiar din Safe House, trupa revine în Capitală cu o reprezentație în Club Fabrica pe 25 mai începând cu ora 22.00. În deschidere va cânta trupa Changing Skins.

Trupa ALTERNOSFERA

Trupa ALTERNOSFERA (Foto: www.facebook.com)

În cadrul concursului cu invitaţii la concertul Alternosfera din Club Fabrica, organizat de InfoMusic, cititorii au fost invitați să voteze piesele pe care la preferă din repertoriul Alternosfera. Topul rezultat arată în felul următor:

Mariane flori

Piesa a apărut pe EP-ul Flori din Groapa Marianelor lansat în 2008 via Art-Sfera.

Citește mai multe despre Alternosfera
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hayley Williams vorbește despre următorul album Paramore

Paramore au postat un update referitor la progresul lor în înregistrarea celui de-al patrulea album de studio. Trupa a dezvăluit...

Închide