Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Top Mandinga 10 ani - VEZI VIDEO

InfoMusic a trecut prin discografia Mandinga și vă prezintă un top cu cele mai reprezentative piese ale trupei, ce arată evoluția și schimbările grupului.
Mandinga la Eurovision 2012

Mandinga

Chiar dacă rezultatul de la Eurovision 2012 a fost dezamăgitor pentru Mandinga, formația nu trebuie să se întristeze deoarece va sărbători 10 ani de existență peste numai câteva zile. Concertul aniversar Mandinga va avea loc pe 31 mai la Teatrul de Vară din Herăstrău. Acesta va marca și lansarea unui nou material, intitulat Club de Mandinga.

Mandinga la Eurovision 2012

Mandinga

Grupul a pregătit pentru concert un montaj cu istoria trupei, ce va include povești din culise, certuri, împăcări, iar Mandinga va interpreta piese de pe toate albumele lansate până acum. Până atunci, InfoMusic a trecut prin discografia Mandinga și a ales 12 piese ce arată evoluția trupei și schimbările prin care a trecut. În plus, nu uitați că puteți câștiga pe InfoMusic invitații la concertul Mandinga.

Mandiga – Doar cu tine

Inițial Mandinga a fost o trupă de latin jazz formată de Alex Burcea, Florin Sîia, Marius Ciupitu, Cornel Ene și Aristides "Ati" Panaitescu-Alegria. Cu timpul, aceștia au decis că au nevoie și de o voce feminină și au ales-o pe Elena Gheorghe. Împreună au înregistrat albumul de debut, ...de corazon pe care l-au lansat în 2003. Primul single extras, pentru care Mandinga a filmat și primul videoclip este Doar cu tine.

Citește mai multe despre Elena GheorgheElena IonescuMandinga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steve Vai - Gravity Storm, piesă nouă - AUDIO

Steve Vai, unul dintre cei mai buni chitarişti ai lumii, a anunţat lansarea albumului The Story Of Light și a...

Închide