Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Top Mandinga 10 ani - VEZI VIDEO

InfoMusic a trecut prin discografia Mandinga și vă prezintă un top cu cele mai reprezentative piese ale trupei, ce arată evoluția și schimbările grupului.
Mandinga la Eurovision 2012

Mandinga

Mandinga feat. Connect-R – Doar tu

Prin stilul unic, Mandinga s-a impus rapid în industria muzicală românească, fiind supranumită La Orquestra de Salsa la doar 3 ani de la debut. Albumul Gozalo prezintă o nouă Mandinga, ce îmbină multe stiluri precum salsa, guajira hip-hop, guajira funk, bolero cha-cha, reggaeton, R&B, latin house, calipso, latin hip-hop si chiar acid jazz. De asemenea, Mandinga a colaborat cu numeroși artiști, iar Connect-R este unul dintre ei.

Citește mai multe despre Elena GheorgheElena IonescuMandinga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steve Vai - Gravity Storm, piesă nouă - AUDIO

Steve Vai, unul dintre cei mai buni chitarişti ai lumii, a anunţat lansarea albumului The Story Of Light și a...

Închide