Urmărește-ne în Social Media

Articole

Top Mandinga 10 ani - VEZI VIDEO

InfoMusic a trecut prin discografia Mandinga și vă prezintă un top cu cele mai reprezentative piese ale trupei, ce arată evoluția și schimbările grupului.

Publicat

pe

Mandinga la Eurovision 2012
Mandinga la Eurovision 2012

Chiar dacă rezultatul de la Eurovision 2012 a fost dezamăgitor pentru Mandinga, formația nu trebuie să se întristeze deoarece va sărbători 10 ani de existență peste numai câteva zile. Concertul aniversar Mandinga va avea loc pe 31 mai la Teatrul de Vară din Herăstrău. Acesta va marca și lansarea unui nou material, intitulat Club de Mandinga.

Mandinga la Eurovision 2012

Mandinga

Grupul a pregătit pentru concert un montaj cu istoria trupei, ce va include povești din culise, certuri, împăcări, iar Mandinga va interpreta piese de pe toate albumele lansate până acum. Până atunci, InfoMusic a trecut prin discografia Mandinga și a ales 12 piese ce arată evoluția trupei și schimbările prin care a trecut. În plus, nu uitați că puteți câștiga pe InfoMusic invitații la concertul Mandinga.

Mandiga – Doar cu tine

Inițial Mandinga a fost o trupă de latin jazz formată de Alex Burcea, Florin Sîia, Marius Ciupitu, Cornel Ene și Aristides "Ati" Panaitescu-Alegria. Cu timpul, aceștia au decis că au nevoie și de o voce feminină și au ales-o pe Elena Gheorghe. Împreună au înregistrat albumul de debut, ...de corazon pe care l-au lansat în 2003. Primul single extras, pentru care Mandinga a filmat și primul videoclip este Doar cu tine.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Trending