Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Lord of Steel, noul album MANOWAR va fi lansat pe 16 iunie - AUDIO

Trupa MANOWAR își va lansa cel de-al 12-lea album de studio pe 16 iunie 2012 prin iTunes și prin magazinul lor online - The Kingdom Of Steel thekingdomofsteel.com. Discul MANOWAR va fi lansat și cu revista METAL HAMMER din Marea Britanie.

Publicat

pe

Manowar
Manowar

Manowar

Trupa MANOWAR își va lansa cel de-al 12-lea album de studio pe 16 iunie 2012 prin iTunes și prin magazinul lor online - The Kingdom Of Steel. Discul MANOWAR va fi lansat și cu revista METAL HAMMER din Marea Britanie. Ediția #233 a acesteia va cuprinde materiale și interviuri în exclusivitate cu membrii trupei, dar și albumul Darkness Visible al trupei HOLYHELL.

MANOWAR - The Lord of Steel

Tonul albumului The Lord of Steel este dat de piese precum Annihilation și Hail, Kill And Die!, însă trupa anunță că vor fi multe surprize. Spre deosebire de discul din 2007, noul material nu mai este un album concept. Fiecare melodie va spune câte o poveste diferită, înscriindu-se toate în viziunea MANOWAR despre dreptate, onoare și celelalte lucruri pe care fanii le-au cunoscut și iubit de-a lungul timpului.

Discul a fost mixat și masterizat la Wisseloord Studios de către vechiul colaborator al trupei Ronald Prent și Darcy Proper – de două ori laureat cu Grammy. Albumul include primul cântec scris de MANOWAR în mod special pentru un film - EL GRINGO (ascultă piesa aici), dar și Expendable, piesă inspirată de filmul de acțiune The Expendables.

Un preview recent al piesei Expendable ne dă cea de-a doua idee despre album:

Pe 16 iunie 2012, atât MANOWAR, cât și HOLYHELL cu Maria Breon la voce vor concerta în cadrul festivalului OSTFEST de la Romexpo.

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

OST Fest 2012 - PROGRAM
Festivaluri vineri, 15 iunie 2012

OST FEST 2012

Loc
Romexpo
Un comentariu

Trending