Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Taraf de Haidouks, Vrelo și The Lemon Bucket Orkestra concertează în Silver Church

Taraf de Haidouks, Vrelo și The Lemon Bucket Orkestra vor concerta pe 16 mai la The Silver Churchde la ora 20.00.

Publicat

pe

Taraf de Haidouks preeveniment iraf silver church
Taraf de Haidouks preeveniment iraf silver church

Taraf de Haidouks preeveniment iraf silver churchTaraf de Haidouks, Vrelo și The Lemon Bucket Orkestra vor concerta pe 16 mai la The Silver Churchde la ora 20.00. Evenimentul este organizat ca preambul al International Romani Art Festival desfășurat în perioada 7 – 10 iunie la București.

Taraf de Haidouks a debutat discografic în 1991 și s-a bucurat rapid de un succes nemăsurat, cucerind toate scenele pe care au urcat, de la Tokyo la New York și impunându-se ca un simbol de referință în ceea ce privește fabuloasa experiență a muzicii rome.

Vrelo, trupa originară din Serbia s-a înfiinţat în anul 1999 la iniţiativa lui Natasa Tomic. În cariera de peste un deceniu, formaţia se poate lăuda cu locul al 2 lea la Competiţia BBC The next Big Thing din 2007, desfăşurată la Londra, în cadrul căreia s-au înscris 2500 de trupe din 88 de ţări. În anul 2003 Vrelo a semnat coloana sonoră a filmului Life is a Miracle a lui Emir Kuturica, cooperare ce adus în 2007 la includerea trupei în distribuţia operei punk Time of The Gypsies a celebrului regizor.

The Lemon Bucket Orkestra este o trupă canadiană formată în 2010 în Toronto, ce se descrie ca fiind o Balkan-Klezmer-Gypsy-Punk-Super-Party-Band. Cei 14 membri ai formației vor veni să încingă spiritele la București cu acordurile pieselor incluse pe albumului Cheeky, lansat în 2011.

Biletele la acest eveniment costă 25 lei și sunt disponibile la intrare.

 

Comentează

Trending