Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Steven Tyler vorbește despre Music From Another Dimension, următorul album Aerosmith

După pretația live din cadrul finalei American Idol, Steven Tyler a vorbit despre albumul Aerosmith ce urmează să fie lansat pe 28 august - Music From Another Dimension. Am ascultat Legendary... Continuare »
Steven Tyler, Aerosmith

Steven Tyler, Aerosmith (foto: Kevin Mazur)

După pretația live din cadrul finalei American Idol, Steven Tyler a vorbit despre albumul Aerosmith ce urmează să fie lansat pe 28 august - Music From Another Dimension. Am ascultat Legendary Child cu puțin timp în urmă și putem deduce că dimensiunea diferită la care se referă Aerosmith ar putea fi tocmai epoca de aur a rock-ului.

Steven Tyler

Steven Tyler, Aerosmith (Foto: Mark Davis GettyImagesEntertainment)

„Este genul de lucru care te reprezintă pe tine. Cine ești? Nu știm. Câteodată muzica noastră vorbește în locul nostru, așa că acest album - așa cum a spus Joe Perry într-unul din materialele sale solo - „Lasă muzica să vorbescă pentru tine!”; asta face și albumul acesta.”

Steven Tyler

Prima interpretare live a single-ului Legendary Child la finala American Idol a fost un eveniment deosebit pentru trupă și mai ales pentru concurs. Se zvonește că au existat niște tensiuni în cadrul formației din pricina acestei decizii.

„Era momentul potrivit. Aceasta a fost prima ocazie pe care am avut-o să cântăm live prima piesă. Single-ul pe care l-am ales ne descrie pe noi.”

Steven Tyler

Varianta de studio a Lengendary Child deja circulă pe rețelele de socializare și sună foarte bine. Sperăm ca și celelalte piese din tracklist-ul Music From Another Dimension să satisfacă urechile rocker-ilor.

Steven Tyler, Aerosmith

Steven Tyler, Aerosmith (Foto: Kevin Mazur WireImage-GettyImages)

În ultima seară a acestui sezon de Saturday Night Live, postura de gazdă a avut-o solistul The Rolling Stones, Mick Jagger. Pe lângă interpretearea a două piese The Rolling Stones alături de Foo Fighters, Jagger și-a făcut de cap și interpretându-l pe Steven Tyler în cadrul unui moment comic. Frontman-ul Aerosmith a avut unele comentarii la adresa interpretării lui Jagger.

„Putea să facă Yahahahaow! Erau multe lucruri pe care putea să le imite. Mi-a plăcut cum arăta cu părul lung. Mereu mi-am dorit să și-l lase din nou lung. Arăta bine. A fost amuzant.”

Steven Tyler

Mick Jagger îl imită pe Steven Tyler la Saturday Night Live

Sursa: Rolling Stone

Citește mai multe despre AerosmithMick JaggerSteven Tyler
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gym Class Heroes feat. Ryan Tedder (One Republic) - The Fighter - VIDEOCLIP

Gym Class Heroes și Ryan Tedder (One Republic) prezintă viața gimnastului american John Orozco, în noul videoclip The Fighter.

Închide