Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Steven Tyler vorbește despre Music From Another Dimension, următorul album Aerosmith

Publicat

pe

Steven Tyler, Aerosmith
Steven Tyler, Aerosmith │ FOTO: Kevin Mazur WireImage-GettyImages

După pretația live din cadrul finalei American Idol, Steven Tyler a vorbit despre albumul Aerosmith ce urmează să fie lansat pe 28 august - Music From Another Dimension. Am ascultat Legendary Child cu puțin timp în urmă și putem deduce că dimensiunea diferită la care se referă Aerosmith ar putea fi tocmai epoca de aur a rock-ului.

Steven Tyler

Steven Tyler, Aerosmith │ FOTO: Mark Davis GettyImagesEntertainment

„Este genul de lucru care te reprezintă pe tine. Cine ești? Nu știm. Câteodată muzica noastră vorbește în locul nostru, așa că acest album - așa cum a spus Joe Perry într-unul din materialele sale solo - „Lasă muzica să vorbescă pentru tine!”; asta face și albumul acesta.”

Steven Tyler

Prima interpretare live a single-ului Legendary Child la finala American Idol a fost un eveniment deosebit pentru trupă și mai ales pentru concurs. Se zvonește că au existat niște tensiuni în cadrul formației din pricina acestei decizii.

„Era momentul potrivit. Aceasta a fost prima ocazie pe care am avut-o să cântăm live prima piesă. Single-ul pe care l-am ales ne descrie pe noi.”

Steven Tyler

Varianta de studio a Lengendary Child deja circulă pe rețelele de socializare și sună foarte bine. Sperăm ca și celelalte piese din tracklist-ul Music From Another Dimension să satisfacă urechile rocker-ilor.

Steven Tyler, Aerosmith

Steven Tyler, Aerosmith │ FOTO: Kevin Mazur WireImage-GettyImages

În ultima seară a acestui sezon de Saturday Night Live, postura de gazdă a avut-o solistul The Rolling Stones, Mick Jagger. Pe lângă interpretearea a două piese The Rolling Stones alături de Foo Fighters, Jagger și-a făcut de cap și interpretându-l pe Steven Tyler în cadrul unui moment comic. Frontman-ul Aerosmith a avut unele comentarii la adresa interpretării lui Jagger.

„Putea să facă Yahahahaow! Erau multe lucruri pe care putea să le imite. Mi-a plăcut cum arăta cu părul lung. Mereu mi-am dorit să și-l lase din nou lung. Arăta bine. A fost amuzant.”

Steven Tyler

Mick Jagger îl imită pe Steven Tyler la Saturday Night Live

Sursa: Rolling Stone

PUBLICITATE
6 comentarii

Muzică și film

Mick Jagger a lansat "Strange Game", prima sa melodie pentru o coloană sonoră de serial

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones a lansat o nouă piesă solo, "Strange Game". Ea marchează o premieră pentru artist: prima melodie compusă pentru coloana sonoră a unui serial, producţia Apple TV+ "Slow Horses", cu Gary Oldman în rol principal.

Publicat

pe

Mick Jagger în clipul piesei "Sympathy for the Devil"
Mick Jagger în clipul piesei "Sympathy for the Devil" │ FOTO: captură YouTube

Este prima piesă solo a artistului din ultimul an, iar melodia se va auzi pe genericul noului serial Apple Original "Slow Horses". Primele două episoade au sosit pe reţeaua de streaming Apple TV+ pe 1 aprilie. Solistul Roling Stones a compus track-ul alături de compozitorul Daniel Pemberton, nominalizat la Premiile Oscar. Versurile piesei fac aluzie la elemente din show şi poveştile sale. "Strange Game" este o melodie întunecată şi ameninţătoare, dar jucăuşă prin ritmul instrumentalului.

Serialul spune povestea unei echipe de agenţi secreţi britanici, un fel de rezervă MI5 unde ajung respinşii de acolo. Gary Oldman îl joacă pe Jackson Lamb, liderul instabil şi irascibil al grupului de spioni, care ajunge aici ca o pedeapsă. Mini seria cu 6 episoade le include în distribuţie pe Kristen Scott Thomas, Jonathan Pryce, Olivia Cook (pe care o ştim şi apreciem din "Bates Motel"), dar şi Jack Lowden.

The Rolling Stones a oferit recent detalii despre turneul său aniversar de 60 de ani din Marea Britanie şi Europa, care se va desfăşura în vara lui 2022. Chitaristul Keith Richards a confirmat recent că toboşarul de turneu Steve Jordan va ajuta la finalizarea noului album. Richards a dezvăluit şi că va cânta mult la bas pe noul LP. În 2021 Mick Jagger şi Dave Grohl ne-au oferit ceea ce s-a dorit a fi un imn de ieşire din pandemie, piesa de petrecere şi dezmăţ "Eazy Sleazy".

Solistul are 78 de ani şi a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame încă din 1989. Ca artist solo şi ca parte din Rolling Stones a ajuns pe locul întâi în topurile din UK şi SUA cu 13 single-uri.

Mick Jagger a trecut printr-o operaţie pe inimă cu 3 ani în urmă, dar s-a recuperat rapid, la 5 săptămâni după procedură fiind deja pe scenă. Anul 2021 a fost unul tragic pentru The Rolling Stones, care şi-a pierdut un membru de bază, toboşarul Charlie Watts. Acesta a murit la vârsta de 80 de ani.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending