Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Steve Vai - Gravity Storm, piesă nouă - AUDIO

Steve Vai, unul dintre cei mai buni chitarişti ai lumii, a anunţat lansarea albumului The Story Of Light și a pus la dispoziţia fanilor melodia Gravity Storm, prima piesă extrasă de pe acesta.
Steve Vai

Steve Vai, unul dintre cei mai buni chitarişti ai lumii, a anunţat lansarea unui nou album solo. Intitulat The Story Of Light, materialul va ajunge pe piaţă pe 14 august, la 7 ani distanţă de Real Illusions: Reflections (2005). Pe lângă detaliile despre noul material, Vai a pus la dispoziţia fanilor şi Gravity Storm, prima piesă extrasă de pe acesta.

Steve Vai

The Story Of Light include 12 melodii înregistrate alături de solişti precum Beverly McClellan, Aimee Mann şi Blnd Willie Johnson şi este deja disponibil la precomandă pe site-ul oficial al artistului.

Materialul va fi disponibil în trei formate: CD, format digital şi o ediţie limitată ce include un DVD, un vinil, o broşură personalizată de 32 de pagini şi pene de chitară Steve Vai.

Steve Vai - Gravity Storm

 

Citește mai multe despre Steve Vai
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Godsmack - Rocky Mountain Way - VIDEOCLIP

Godsmack, una dintre trupele ce vor încinge spiritele la Festivalul Rock the City, a pus la dispoziţia fanilor clipul piesei...

Închide