Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Slash - You're A Lie - VIDEOCLIP

Slash a lansat videoclipul piesei You're A Lie, extrase de pe albumul Apocalyptic Love ce urmează să fie lansat pe 22 mai 2012 via DikHayd Internaţional.
slash - youre a lie

Slash a lansat prin intermediul paginii sale de Facebook videoclipul piesei You're A Lie. Melodia este inclusă pe albumul Apocalyptic Love ce urmează să fie lansat pe 22 mai 2012 via DikHayd Internaţional.

slash - youre a lie

Partea de voce îi aparține lui Myles Kennedy (Alter Bridge), același care are o contribuţie deosebită şi în partea de creaţie a pieselor. Kennedy, care în trecut a colaborat și la albumul Slash (2010), îl va însoţi pe celebrul chitarist în turneul de promovare a noului disc.

Slash - You're A Lie

Slash va concerta în această vară alături de Ozzy Osbourne în cadrul Ozzy & Friends European Tour, turneu ce l-a înlocuit pe cel a trupei Black Sabbath, anulat datorită bolii cu care Tony Iommi se confruntă.

Citește mai multe despre Myles KennedySlash
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
E OFICIAL: Bateristul Bill Ward nu va cânta cu Black Sabbath

Bateristul Bill Ward nu va face parte din componență la viitoarele concerte Black Sabbath. Află ce le-a spus fanilor printr-o...

Închide