Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Se relansează MySpace?!

MySpace va fi relansat până la sfârșitul anului. Justin Timberlake va juca un rol important în refacerea rețelei de socializare.
myspace player

MySpace va avea parte de o relansare în forță până la sfârșitul anului. Specific Media, noii proprietari ai rețelei de socializare lucrează din 2011 la o strategie pentru readucerea site-ului la popularitatea înregistrată în perioada 2005-2008, a declarat Rikki Webster (senior manager comunicare pe Europa) pentru PR Week.

Justin Timberlake va participa la relansarea MySpace. Cântărețul care este partener al companiei Specific Media a confirmat anul trecut că se va implica în reorganizarea site-ului.

myspace player

MySpace versus Facebook

MySpace era în urmă cu câțiva ani una dintre cele mai vizitate rețele de socializare, fiind cel mai bun mijloc de promovare online pentru artiștii tineri. De exemplu, Lily Allen și Arctic Monkeys s-au lansat pe MySpace și au ajuns în atenția caselor de discuri grație succesului de pe online.

Însă, MySpace a intrat într-un declin odată cu apariția Facebook care s-a dezvoltat într-o comunitate complexă, ce oferă numeroase avantaje artiștilor. În timp, toate facilitățile pe care un profil de MySpace le punea la dispoziție au putut fi găsite pe Pagina de Artist de pe Facebook. În plus, Facebook optimizează constant serviciile sale, iar pentru MySpace, care nu a mai venit cu ceva nou de mult timp nu va fi ușor să recupereze.

Inițial, compania a fost cumpărată cu 580 milioane de dolari în 2005 de News Corp deținută de Rupert Murdoch. Căderea semnificativă a site-ului l-a determinat pe Murdoch să vândă MySpace în iunie 2011 cu numai 35 milioane de dolari și să declare că achiziționarea rețelei a fost o greșeală.

În ultima perioadă MySpace a implementat conectarea pe site cu ID-ul de Facebook și playerul de muzică online, care recomandă ascultătorului piese conform genului selectat dintr-un catalog cu peste 42 de milioane de melodii. Imediat lansării lui, în februarie 2012, compania anunța oficial peste 40.000 de conturi create zilnic în baza interesului pentru acest player, depășind milionul de activări în primele 30 de zile.

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Căștigătorii celor două invitații duble la concertul Alternosfera

Alternosfera va concerta în Club Fabrica pe 25 mai începând cu ora 21.00, în cadrul turneului de promovare a albumului...

Închide