Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Robin Gibb, solistul trupei Bee Gees, a murit la 62 de ani

Robin Gibb, solistul formaţiei The Bee Gees, a murit pe 20 mai, răpus de cancer.

Publicat

pe

Robin Gibb a murit la 62 de ani
Robin Gibb a murit la 62 de ani

Robin Gibb, solistul formaţiei Bee Gees, a murit pe 20 mai, răpus de cancer.

Robin Gibb a murit la 62 de ani
Artistul în vârstă de 62 de ani s-a luptat cu boala câţiva ani, perioadă în care deși a avut parte de o revenire spectaculoasă, descoperirea unei alte tumori i-a devenit în cele din urmă fatală. În ultima lună, Gibb a fost în comă după contactarea unei pneumonii cauzată de complicaţiile cancerului de ficat şi de colon de care suferea, şi, chiar dacă şi-a recăpătat cunoştinţa, medicii i-au dat şanse foarte mici de recuperare.

Familia cântărețului a emis următoarea declaraţie:

"Familia lui Robin Gibb de la Bee Gees anunţă cu mare tristeţe ca Robin a murit astăzi, după lupta sa lungă cu cancerul şi recuperarea după intervenţia chirurgicală. Ne dorim ca intimitatea să ne fie respectată în această perioadă foarte dificilă. "

Robin Gibb şi-a început cariera în muzică în anii '60, odată cu înfiinţarea formaţiei Bee Gees, alături de fraţii săi Barry şi Maurice. Trupa s-a bucurat de succes peste jumătate de secol, timp în care a câştigat 9 premii Grammy, a lansat 22 de albume de studio, vândute în peste 200 de milioane de copii în întreaga lume şi a lăsat în urmă piese nemuritoare precum Stayin' Alive, I've Gotta Get A Message To You, Night Fever sau How Deep is Your Love.

 

Un comentariu

Trending