Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Robin Gibb - Life In Photos

În memoria lui Robin Gibb de la Bee Gees, retrăim momente din viața artistului printr-o serie de fotografii.
Robin Gibb 1990

Robin Gibb 1990

Robin Gibb s-a născut în 1949 pe Insula Man, o insulă dependentă de Coroana Britanică, situată între Anglia și Irlanda. Artistul a avut cinci frați: Maurice (frate geamăn), o soră mai mare Lesley (n. 1945), un frate mai mare Barry (n. 1946) și un frate mai mic Andy (n. 1958 - m. 1988).

În 1958, Robin împreună cu Maurice și Barry au format trupa Bee Gees, cu care au început să cânte în localurile din Manchester. Succesul pe plan internațional a venit la sfârșitul anilor '60 odată cu lansarea melodiilor precum Stayin’ Alive, I’ve Gotta Get A Message To You, Night Fever sau How Deep is Your Love. Cu vânzări de peste 200 milioane de unități, Bee Gees a fost desemnată cea mai de succes formației pop din toate timpurile.

Robin Gibb 1990

Robin Gibb 1990

În ceea ce privește viața personală, Gibb a fost căsătorit de două ori, prima dată în 1968 cu Molly Hullis, cu care a avut doi copii, Spencer și Melissa și a doua oară cu scriitoarea Dwina Murphy cu care a avut un fiu, Robin-John. După ultimul divorț, artistul a mai avut un copil, pe Snow Robin, în urma relații cu o menajeră.

Gibb era un adept împătimit al veganismului, un stil de viață care exclude folosirea animalelor pentru mâncare, îmbrăcăminte sau orice alt scop și nici nu consuma băuturi alcoolice. De-a lungul vieții și-a manifestat interesul pentru politică, fiind un susținător al Partidului Laburist. Cântărețul a devenit prieten apropiat cu Tony Blair, fost Prim Ministru al Marii Britanii în perioada 1997 - 2007.

Artistul s-a stins viață pe 20 mai 2012 după o lungă luptă cu cancerul – MAI MULT. Pentru a comemora pierderea lui Robin Gibb vă prezentăm mai jos o galerie foto ce surprinde diferite momente din viața sa.

Robin Gibb - Life in Photos

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Woodkid - Run Boy Run - VIDEOCLIP

După succesul imens înregistrat de melodia Iron, Woodkid revine cu un nou clip, cel pentru piesa Run Boy Run.

Închide