Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Reuniune Pink Floyd – behind the scenes – VEZI VIDEO

Pentru a sărbători reuniunea Pink Floyd de anul trecut s-a lansat un material video cu înregistrări din timpul pregătirilor, ce sunt emoționante.

Publicat

pe

Roger Waters & David Gilmour
Roger Waters & David Gilmour

Pentru a sărbători reuniunea Pink Floyd din 2011 s-a lansat un material video cu înregistrări din timpul pregătirilor, ce sunt emoționante. După ani plini de agitație, succes, conflicte dar și multă creativitate David Gilmour și Roger Waters par împăcați, emoționați și bucuroși de momentele petrecute împreună. (vezi video mai jos).

Roger Waters & David Gilmour

În timpul repetițiilor, David Gilmour se odihnește cu capul pe umărul lui Roger Waters

În mai anul trecut Roger Waters și David Gilmour s-au aflat împreună pe scena de la O2 Arena din Londra și au cântat una dintre cele mai cunoscute piese Pink FloydComfortably Numb. Mai târziu în aceeași seară, WatersGilmour și Nick Mason au interpretat Outside The Wall, reprezentând prima reuniune Pink Floyd după 6 ani.

Pink Floyd - Reuniune 2011, O2 Arena Londra - VEZI VIDEO

A fost un moment istoric în muzică, care s-a petrecut fără prezența lui Syd Barrett (membru fondator) ce s-a stins din viață în 2006.

Din păcate este foarte posibil să fie ultima reuniune Pink Floyd, având în vedere că Waters a lăsat de înțeles în diferite interviuri că intenționează să se retragă după finalizarea actualului turneu The Wall.

Reuniune Pink Floyd 2011 – Secvențe din timpul pregătirilor

Comentează

Trending