Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Publika pregătește un nou clip - VEZI TEASER

Publika a lansat un teaser pentru noul videoclip Tot ce vreau.

Publicat

pe

Publika - Tot ce vreau - Teaser
Publika - Tot ce vreau - Teaser

UPDATE: Publika a lansat videoclipul noului single Tot ce vreau.

Clipul, regizat de Florin Botea în studiourile Buftea, este unul de imagine, în care se pune accentual pe formatie.

”Suntem siguri că Tot ce vreau o să placă tuturor. Am văzut asta live: refrenul îți rămâne pe buze chiar dacă s-a terminat concertul și ai ajuns acasă”, a declarant solitul trupei Ionuț Ruscior.

Publika - Tot ce vreau

Publika a filmat un nou videoclip pentru piesa Tot ce vreau. Înainte lansare, trupa a pregătit un teaser pe care îl puteți vedea mai jos.

Publika - Tot ce vreau - Teaser

Publika - Tot ce vreau - Teaser

Acesta îi prezintă pe membrii formației într-o clădire veche ce pare a fi o biserică. Ionuț Ruscior, solistul grupului are un look foarte întunecat, fiind machiat excesiv cu negru la ochi. În teaser mai este prezentată și o tânără ce stă nemișcată cu privirea spre pământ.

Publika a susținut în vara anului trecut un concert la o petrecere privată organizată pentru U2, în Irlanda. La eveniment, Publika a cântat 3 cover-uri după U2 (Where the Streets Have No Name, With Or Without You și One) și 2 piese proprii, impuse de managementul U2.

Ionut Ruscior (Publika)

Ionut Ruscior (Publika)

InfoMusic a stat de vorbă cu Ionuț, chiar înainte de marele eveniment. În video interviu, artistul ne-a explicat cum au fost selectați pentru petrecere - VEZI  Ionuț Ruscior (Publika) vorbește despre concertul privat pentru U2

Publika - Tot ce vreau - Teaser

Trending