Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Publicul l-a cunoscut pe micuțul Ozzy la America's Got Talent

Ozzy a făcut multe năzbâtii în viața lui, probabil toți liliecii tresar când aud numele lui. Un lucru pe care nu l-a făcut Ozzy Osbourne, însă, este că nu a participat... Continuare »
Little Ozzy - Americas Got Talent

Little Ozzy la America's Got Talent

Ozzy a făcut multe năzbâtii în viața lui, probabil toți liliecii tresar când aud numele lui. Un lucru pe care nu l-a făcut Ozzy Osbourne, însă, este că nu a participat la America's Got Talent. Chiar şi-așa, Sharon a avut un motiv să tresară și ea când la ediția de acum câteva seri s-a afișat în fața juriului un Ozzy în miniatură.

Little Ozzy - Americas Got Talent

Little Ozzy la America's Got Talent (Foto: www.nbc.com)

Stând în fața juriului, un mini-Prince-of-Darkness a interpretat Mama, I'm Coming Home, iar Sharon de îndată ce a început piesa, s-a întors către Howard Stern și a spus „cântă piesa pe care Ozzy a scris-o pentru mine”.

Cu toate că micul metalist a avut un start bun, lucrurile au evoluat subit în rău, Stern și Howie Mandel i-au acordat X-ul și publicul a început să-l huiduie. Sharon l-a lăsat pe Little Ozzy să-și termine piesa, iar la sfârșit chiar i-a mulțumit.

Sharon Osbourne„Trebuie să-ți spun ceva, soțul meu este departe de mine acum și mi s-a făcut și mai dor de el când mi-ai cântat această piesă. Așadar îți mulțumesc, sincer.”

Sharon Osbourne

În timp ce Little Ozzy, prezentatorul Nick Cannon i-a recomandat să-și găsesască și el o Little Sharon, iar cântărețul i-a dat drept răspuns clasicul SHAROOON! caracteristic adevăratului Ozzy.

Puteți urmări mai jos prestația micuțului Ozzy la America's Got Talent.

Little Ozzy - Mama, I'm Coming Home

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keane - Sovereign Light Café - VIDEOCLIP

Simboluri umane ale trecutului și prezentului care marchează trecerea timpului se reunesc în noul videoclip Sovereign Light Café lansat de...

Închide