Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Preview VAMA 2012 la Sala Palatului - VEZI VIDEO

VAMA a pregătit un spectacol vizual inedit pentru concertul de lansare a noului album. Pentru a ne face o mică idee despre ce vom descoperi pe 28 mai la Sala Palatului, trupa a lansat un preview.

Publicat

pe

Tudor Chirila
Tudor Chirila │ FOTO: www.facebook.com

VAMA a pregătit un spectacol vizual inedit pentru concertul de lansare a noului album. Pentru a ne face o mică idee despre ce vom descoperi pe 28 mai la Sala Palatului, VAMA a lansat un preview, pe care îl puteți vedea mai jos.

Tudor Chirila

Tudor Chirila │ FOTO: www.facebook.com

Recent, Tudor Chirilă a declarat pentru InfoMusic că au filmat foarte mult, prin țară, păduri, munți, case părăsite și multe alte locuri, iar materialul vizual de la concert va fi asigurat de artista Dilmana Stefanova.

“Ea (Dilmana Stefanova) va pune cap la cap un treatment vizual care se va regăsi pe tot spectacolul. Cred că vor fi imagini puternice care vor rămâne în mintea oamenilor.”

Vezi VIDEO INTERVIU - Tudor Chirilă vorbește despre noul album VAMA: un sound puternic, agresiv și vesel în același timp

Noul material VAMA 2012 a fost prezentat publicului pe 16 mai, când CD-ul a fost pus în vânzare prin Gazeta Sporturilor. În plus, toate piesele de pe album pot fi ascultate pe canalul oficial al trupei de YouTube - VAMA 2012

Preview VAMA 2012 la Sala Palatului

Comentează

Trending