Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Paula Seling feat. Alexander Rybak - I'll Show You, piesă nouă - VEZI VIDEO

Paula Seling și Alexander Rybak, câștigătorul ediţiei din 2009 a concursului Eurovision, au cântat în premieră pe 30 mai, la Neatza cu Răzvan şi Dani, piesa I'll Show You.

Publicat

pe

Paula Seling si Alexander Rybak
Paula Seling si Alexander Rybak

Paula Seling a înregistrat o piesă alături de Alexander Rybak, carismaticul cântăreţ care a câştigat ediţia din 2009 a concursului Eurovision. Melodia se numeşte I'll Show You şi a fost cântată în premieră la Emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani în această dimineaţă, 30 mai.

Paula Seling si Alexander Rybak
Ideea colaborării a venit în 2011 după prestaţia Paulei şi a lui Ovi din finala Eurovisionului desfăşurat la Oslo. De atunci, Alexander a vizitat România de nenumărate ori, iar acum 6 luni au început practic înregistrările melodiei ce astăzi a devenit disponibilă.

Alexander Rybak a devenit celebru în 2009 după ce a câştigat finala Eurovision cu piesa Fairytale. După acest moment, cariera sa a luat o altă turnură, a apărut albumul Fairytale promovat printr-un amplu turneu şi rolul din filmul Yohan regizat de Grete Salomonsen. Din 2011 însă, Alexander s-a axat mai mult pe apariţii TV şi pe diferite colaborări cu alţi artişti.

Paula Seling feat. Alexander Rybak - I'll Show You

Trending