Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noul album Limp Bizkit se va numi Stampede Of The Disco Elephants

Noul album Limp Bizkit se va numi Stampede Of The Disco Elephants. Fred Durst a dat detalii despre noul material.

Publicat

pe

limp bizkit
limp bizkit

Stampede Of The Disco Elephants, asa și-au numit rockerii de la Limp Bizkit viitorul album. Conform denumirii așteptăm ceva grandios, care să-l lase în urmă pe Gold Cobra, discul precedent ce nu a înregistrat succesul așteptat.

limp bizkit

Solistul Fred Durst a spus despre Stampede...

"Are ceva incitant, ce-l face agreat pe o scară largă. Unele piese îţi dau un sentiment urban şi am constatat că sunt apreciate atât de fete cât şi de băieţii fani ai muzicii rock."

Durst, care declara acum o lună că vrea ca bateritul John Otto şi DJ Lethal să părăsească trupa, a povestit şi despre cum au luat în calcul mai multe case de producţie atunci când au hotărât să renunţe la Interscope:

"Acum un an şi jumătate ne-am dat seama că este nevoie de o schimbare, pentru că lucrurile s-au pierdut pe undeva. Au fost unele persoane foarte interesante de trupa Limp Bizkit doar că nu aveau mentalitatea potrivită. Când ne-am întâlnit cu cei de la Cash Money, dialogul a decurs altfel."

Pe lângă lucrul la cel de-al şaptelea material de studio din carieră, trupa pregăteşte şi  follow-up-ul EP-ului The Unquestionable Truth Part 1, lansat în 2005, despre care liderul a spus:

"Se întâmplă lucruri nebuneşti pe acest material la care lucrăm în paralel cu noul album. Este ca atunci când scapi din lesă şi dai frâu liber nebuniei."

În prezent nu se ştiu informaţii despre o potenţială dată de lansare a albumului Stampede Of The Disco Elephants.

 

Comentează

Trending