Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Noul album EUROPE, direct pe locul 2 în clasamentul din Suedia - VIDEOCLIP

Suedezii de la EUROPE au revenit în forță cu Bag Of Bones, cel de-al nouălea album de studio. În țara natală, albumul a intrat direct pe locul 2 în clasamentul general al albumelor. Istoria recentă - Last Look At Eden (2009) - a dovedit că succesul de tip The Final Countdown este unul repetabil.
Trupa EUROPE in 2012 (de la stanga la dreapta: tobosarul Ian Haugland, claparul Mic Michaeli, basistul John Leven, vocalistul Joey Tempest si chitaristul John Norum

Trupa EUROPE in 2012 (de la stanga la dreapta: tobosarul Ian Haugland, claparul Mic Michaeli, basistul John Leven, vocalistul Joey Tempest si chitaristul John Norum (foto: Fredrik Etoall)

Suedezii de la EUROPE au revenit în forță cu Bag Of Bones, cel de-al nouălea album de studio. În țara natală, albumul a intrat direct pe locul 2 în clasamentul general al albumelor. Rockerii nordici sunt așteptați să cânte și la București pe 16 iunie la Romexpo, în cadrul festivalului OST Fest.

Trupa EUROPE in 2012 (de la stanga la dreapta: tobosarul Ian Haugland, claparul Mic Michaeli, basistul John Leven, vocalistul Joey Tempest si chitaristul John Norum

Trupa EUROPE in 2012 (de la stanga la dreapta: tobosarul Ian Haugland, claparul Mic Michaeli, basistul John Leven, vocalistul Joey Tempest si chitaristul John Norum (Foto: Fredrik Etoall www.europetheband.com)

Potrivit site-ului formației, discul Bag Of Bones este deja Number 1 în topul suedez de Hard Rock. De-a lungul timpului, trei albume EUROPE au ajuns Number 1 în clasamentul general din Suedia - The Final Countdown (1986), Out Of This World (1988) și Last Look At Eden (2009). Lansat după o pauză de 3 ani, noul material are toate șansele să atingă și el vârful clasamentului, având în vedere intrarea spectaculoasă direct pe locul 2.

Înregistrările pentru Bag Of Bones au demarat pe 3 octombrie 2011 în Stockholm și a fost pus pe piață în Scandinavia pe 25 aprilie 2012. Este produs de Kevin Shirley (Black Stone Cherry, The Black Crowes, Joe Bonamassa, Aerosmith, Black Country Communion) și include colaborarea cu Joe Bonamassa pe melodia Bag of Bones. Albumul este promovat prin single-ul Not Supposed to Sing the Blues, care beneficiază deja de videoclipul de mai jos.

Vocalistul Joey Tempest a declarat referindu-se la noul album că trupa EUROPE este gata să producă "pagube serioase". Istoria recentă - Last Look At Eden (2009) - a dovedit că succesul de tip The Final Countdown este unul repetabil.

Urmărește videoclipul Not Supposed to Sing the Blues

 

Citește mai multe despre Europe
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A murit Adam Yauch MCA, co-fondatorul Beastie Boys

Membrul fondator al trio-ului Beastie Boys, raperul Adam Yauch MCA s-a stins din viață pe 4 mai 2012, la vârsta...

Închide