Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi nume confirmate la B'Estfest

B’ESTFEST Summer Camp îi trece pe afiș pe Pipes and Pints (CZ), Last Hope (BG), Regardless of Me (IT) și Turbo (Hu).

Publicat

pe

Festival Bestfest 2012
Festival Bestfest 2012

B’ESTFEST Summer Camp îi trece pe afiș pe Pipes and Pints (CZ), Last Hope (BG), Regardless of Me (IT) și Turbo (Hu). B’ESTFEST 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie în B’ESTFEST Park din localitatea Tunari de lângă București. Printre headlinerii ediției se regăsesc Garbage, Pulp, Caro Emerald, Selah Sue, Milow, Skindred și Meshuggah.

Click pentru detaliile complete despre programul și prețurile biletelor/abonamentelor la B'Estfest 2012.

Festival Bestfest 2012

Pipes and Pints a luat naştere în 2006 în Cehia la iniţiativa lui Vojta Kalina. După o serie de concerte susţinute prin Europa alături de trupe precum The Porters sau Society Parasites, Pipes and Pints a lansat în 2009 primul album, Until We Die. Materialul a avut parte de succes dincolo de graniţele Cehiei, piesele fiind ascultate atât în ţările europene cât şi în Japonia, America şi Australia. Pipes and Pints va participa anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp pe 8 iulie, în cea de-a treia zi de festival.

Last Hope este originară din Bulgaria şi încă din 1995 influenţează decisiv scena punk şi hardcore din țara natală. După 9 materiale lansate, show-urile live ale trupei reprezintă în continuare un mix remarcabil de sonorităţi hardcore, voci inconfundabile şi energie în stare pură. De altfel, Last Hope şi-a trecut în CV nenumărate show-uri în diferite ţări ale Europei de Vest, dar şi în Turcia sau Rusia, anul acesta urmând să adauge pe lista destinaţiilor din nou România, pe 7 iulie.

Regardless of Me s-a născut în Italia în 2007 la iniţiativa chitaristului şi compozitorului Emiliano Sicilia. Stilul muzical pe care îl promovează, progressive death metal, este influenţat de sound-ul unor trupe precum Meshuggah sau Iron Maiden. Albumul de debut The World Within (2009) a însemnat debutul primului turneu european ce a purtat trupa în cadrul unor evenimente precum Femme Metal (Anglia), Banja Luka Open Air (Bosnia) şi Raismes Fest (Franţa). Pe 8 iulie formaţia va fi prezentă şi în România.

Turbo este cea mai cunoscută trupă de rock psihedelic din Ungaria. După lansarea din 2009 a albumului Voli, artiştii au câştigat corespondentul premiilor Grammy din Ungaria – Fonogram Awards, fiind nominalizaţi la categoria Cel mai bun album pop-rock al anului. În 2011 a apărut cel de-al doilea album, Lost Measure, trupa pregătind pentru a doua jumătate a acestui an lansarea unui nou material, de această dată acustic. După o serie de concerte susţinute la festivaluri internaţionale precum Sziget din Ungaria, Exit în Serbia sau Gosho Festival în Bulgaria, Turbo se va afla anul acesta şi la B’ESTFEST Summer Camp, unde va concerta pe 6 iulie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park

Trending