Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Nicolas Jaar, Soul Clap și Benoit & Sergio mixează la Arenele Romane

Pe 21 iulie, începând cu ora 22.00, Nicolas Jaar (live în concert), Soul Clap, Benoit & Sergio (live), Voices of Black, Valentin Stip (live) şi Cos Mir vor mixa la Arenele Romane din Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat de The Mission.
Benoit&Sergio

Benoit&Sergio

Pe 21 iulie, începând cu ora 22.00, Nicolas Jaar (live în concert), Soul Clap, Benoit & Sergio (live), Voices of Black, Valentin Stip (live) şi Cos Mir vor mixa la Arenele Romane din Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat de The Mission.

Benoit&Sergio

Benoit&Sergio

Nicolas Jaar

La numai 22 de ani, americanul Nicolas Jaar este în prezent unul dintre artiştii ai cărui nume este cel mai des pronunţat de DJ, de jurnalişti, dar mai ales de iubitorii de muzică electronică din întreaga lume. A devenit cunoscut odată cu lansarea albumului Space Is Only Noise (2010) și cu concertul de pe acoperişul hotelului Standard din New York.

Soul Clap

Soul Clap înseamnă Elyte Goldstein şi Cnyce Levine, doi DJ-i originari din Boston. Fiind strâns legaţi de oraşul lor natal, au pus bazele binecunoscutei petreceri outdoor din Boston “Dancing On the Charles”.

Momentul în care şi-au îmbunătăţit cunoştinţele a fost atunci când li s-a oferit şansa de a preda un curs despre muzică dance la Tufts University. Cei de la Soul Clap au aflat pe propria lor piele ca muzica house are o sumedenie de forme, inspiraţie fiind chiar varietatea de sound-uri din New York, Chicago, Detroit şi Philadelphia. Mai târziu, această descoperire i-a determinat să pornească într-o adevărată călătorie cu scopul de a găsi cea mai bună muzică.

Benoit & Sergio

Stilul duo-ului de succes Benoit & Sergio a fost puternic influenţat în primul rând de scena de muzică din Washington DC, totul fiind conturat în jurul muzicii house, dar cu influenţe puternice din zone mai indie ca Talking Heads, Pavement şi Roxy Music. Benoit & Sergio au debutat în această formulă în 2009 cu EP-ul "What I've Lost", lansat la label-ul lui Bruno Pronsato. "Midnight People", primul single al acestui duo îşi schimbă direcţia muzicală şi dă startul unei serii de melodii care este clar dedicată iubitorilor de petreceri techno.

La evenimentul din iulie vor mai participa Voices of Black, Valentin Stip și Cos Mir.

Bilete la The Mission

Biletele la acest eveniment sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române semnalizate “Aici Bilete.ro” și la Studio Martin, French Bakery Lipscani, Music Box sau Metrou Unirii 1 la următoarele prețuri:

  • În avans - 35 lei,
  • La intrare - 50 lei
  • VIP - 70 lei (disponibile la numărul de telefon+40 722 399228)

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Godsmack va aduce albumul Live & Inspired la București

Godsmack va lansa albumul Live & Inspired, primul material live din cariera de peste 17 ani, pe data de 15...

Închide